Schmitt Pál nem akar lemondani pozíciójáról, inkább küzdene a maradásért - írja az [origo] több forrásból származó információira hivatkozva.

Orbán Viktor a portál kormánypárti értesülései szerint "időt ad" az elnöknek, és úgy érzi, a botrány nem ég rá a Fideszre - ez a döntés született pénteken kora délutánra a miniszterelnök politikai kabinetjében.

"Pali kapott 1-2 napot, ami alatt kiderülhet, tud-e fordulatot hozni a megítélésében" - mondta az [origo]-nak egy a miniszterelnöknél tartott tanácskozás részleteit ismerő forrás, aki úgy tudja, a ma esti fél nyolcas híradó után sugározandó interjúban a köztársasági elnök "őszintén, kitárulkozóan" beszél majd a már korábbi nyilatkozataiból is ismert "saját verziójáról", miszerint nem érzi vétkesnek magát, mert doktori dolgozatát jóhiszeműen, a legjobb tudása szerint állította össze, és húsz évig senki nem hívta fel a figyelmét, hogy hibát követett el a források felhasználásánál.

Az [origo] úgy tudja, a pénteki köztévés interjú után az államfő több más tévéadót, illetve szerkesztőséget is végigjár a magyarázatával, és "kiderül, hogy van-e kereslet arra, amit mond", vagyis feltehetően fókuszcsoportos vizsgálatokkal vagy más módszerekkel vizsgálja meg a miniszterelnökség, hogy "hatott-e az elnök legemberibb arcát mutató" vallomás az emberekre.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
De bizony 90%-ban te vagy a gyalázat okozója te Felcsút bolondja és rá fog égni a fityiszre, letörölhetetlenül! Hiszen magad mondtad, hogy nem miniszterelnökként, hanem pártvezérként küldted el azt a bizonyos képeslapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Na, akkor épületes lesz a látvány! Hogy sunyítsanak ezek ketten egymás seggébe fognak bújni!
Dr. Felipe
"Kitartás Elnök Úr"

Aláírás
A Párt.
silber13
És ugyan kitől kapta azt az 1-2 napot? Tán csak nem Vitya, adta neki? Érthető lenne, mert Viktornak is ki kellene találni valamit, amit bízvást ráfoghat másokra. hogy ő bizony megmondta, de ugye mások...!
varrólány
1-2nap alatt szerez újabb doktorit azért húzza az időt!
soljanka
Na berendeztem a sört is tv elé, erre már az első 3 percben kimondja a "becsület" szót...
Elment a kedvem még a sörözéstől is... átkapcsolok az atv-re- ott csak közvetítik paja bácsit
Fater59
@soljanka: Miért akadtál ki ?
Ez a Fidesz- féle becsület ! .))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.