A vendéglátósok erőteljes fogyasztói elégedetlenséget tapasztalnak. A Napi Gazdaság hétfői számának cikkeA szolgáltatás magas minőségén keresztül a vendégkörére kényes vendéglátóipari egységek többségének...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Amikor meg rendőrre lesz szükség nem lehet találni mert a cigarettázókat lesi.
Lehet még távcsövet is kapnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Kutyafüle: Mindezt elhiszem, mert látom is,hogy így van! Igazán nem szép látvány, a "bagós" ember, meg a kutyapiszkos játszótér. De hidd el legalább olyan csúf látvány az alkoholista, részeg, aki koszosan mocskosan, bűzös cefreszaggal világát nem tudva botladozik a buszmegállókban, aluljárókban, és egyéb helyeken. Ugyanez a helyzet a drogosokkal! Ugyanakkor a dohányosok nagy része dolgozik, adót fizet,van tb-je. Persze igen vannak a segélyesek akik a segélyt mindenre csak nem a családra költik, de ezt most hagyjuk, egy kicsit. Visszatérve az alkoholistákra, nekik tuti nincs munkahelyük pont azért mert alkoholisták. de van májbetegségük, hasnyálmirigy gyulladásuk és a mi adóforintunkból gyógyítjuk őket! Tehát a bagósok sarcolását többek között ezért tartom boszorkányüldözésnek! Mondom ezt én aki nem bagózok, és ha megköveztek is kiállok a bagósok mellett! Teszem ezt azért mert úgy gondolom, hogy ezt a két három ominózus problémát, összességében kéne kezelni, nem pedig egy tetszőlegeset kiemelni és üldözni őket a végtelenségig!
yazo64
@Dulcinea: Lehet hogy kevésbé érintettek a törvényhozók a dohányzásban mint az általad megemlített másik két dologban?:D
A parlament büféjében ha jól emléxem le lehet gurítani egy kis piát...
Dulcinea
@yazo64: Valószínű úgy van ahogy írod! A piálásnak a mellékhatásai is jól meglátszik az ott "dolgozókon" Züllött az egész parlament!:))
yazo64
@Dulcinea: Az a sok püffedt arc sok mindent elárul róluk:)
Egyenlőre Pálffy viszi a prímet:)
Dulcinea
@yazo64: Az-az ipse túlmegy minden határon! Már a borvirágos orra miatt is kitiltanám talán még a térképről is!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.