Fontolgatja a kormány, hogy a családi pótlékot az élelmiszer-vásárlásra fordítható Erzsébet-utalványokban adnák oda az embereknek. Ez az egyelőre alig 100 milliárd forintos éves utalványforgalmat a többszörösére növelné, és jól járnának az Erzsébet-utalvány elfogadására feljogosított boltok. Bár az utalványokkal a rezsit nem tudnák fizetni a családok, az elképzelés melletti egyik érv az, hogy a kocsmákban is nehezebb lenne elkölteni a gyerekek utáni juttatást.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vazul néni
Akkor tessen a cébéá elkezdeni árulni elérhető áron pelenkát, tápszert, törlőkendőt, gyerekcipőt, kisruhát, mesekönyvet, pöttyös labdát, kisbiciklit, tornazsákot, színes ceruzát, tankönyvet, téli kabátot, stb, stb, stb...
Mert hát egy gyerek, az nem csak eszik tudtommal. Egy gyereket bölcsibe, oviba, iskolába járatni is kell, oda meg kell ruha, cipő, ceruzapénz, menza, kirándulás, ünneplőruha ... és akkor még a legkisebbekről nem is beszéltünk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@dr. Darthon1: Kicsit várjál, mert a Tescóba szombaton még nem tudtak róla, hogy elfogadhatják az Spéterutalványokat!!
Ecce Homo
Piacon, teremlőtől akkor ebből a pénzből nem is lehet vásárolni... még jó, hogy pont az egészséges élet - egészséges táplálkozás jegyében találták ki a chips adót :( röhej...
Hókuszpók
Egyszerűbb lenne, ha totális jegyrendszer, meg a fejadag!
Ilyen mocskokat tartunk mi a nyakunkon? Köszönjük 2/3!
Remélem ti is szívtok, ha ezt bevezetik!
vörösfuvalat
@nahát: A gond,hogy csak a csókos ker. vállalatok lehetnek utalvány elfogadó helyek. A TESCO-val és más ellenséges multival szóba se állnak.
Azért az egész kitaláció megalázó és aljas mert aki szegény ugyan olyan teljes értékű felelősen dönteni tudó polgár aki rendezett életet élhet és nem szellemi fogyatékos,hogy meghatározzák neki még azt is ,hogy hol és mit vásárolhat.Aki nem fogja fel ennek az intézkedésnek az antihumánus voltát azt csak sajnálni tudom. Aki meg ilyen intézkedéseket hoz az rabszolgának a hatalom tulajdonának nézi az embereket.
darwin
Nem tudom miért vannak oda az emberek a tecsoért vagy a metroért.Olyan drága,hogy nem győztem huhogni.A penny vagy a cba 30-40 %-kal olcsóbb.A metro pedig még a sparnál is drágább,Pedig a sparnál van a legszebb árú.
csikknorisz
"Milliárdos haszon" Ez itt a lényeg, a többi csak duma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.