A miniszterelnök szakdolgozata teljes terjedelemében hozzáférhetővé vált az orbanviktor.hu weboldalon - közölte a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője szerdán az MTI-vel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Az Isten hallgat. Bárcsak az ember is befogná már a száját!
abacs62
Nem merem elolvasni, nehogy én találjak benne elsőként "plágiumot". Egyébként míg bármi kiderülne, azt tesz fel az oldalra amit akar. De nem "őfelsége" bíbelődik vele, hanem a magyar hangja fogja szajkózni : akinek a seggét nyalom, az nem bunkó.
sza
Na és akkor mi van. Az emberektől elvárják hogy bemutassák a diplomájukat vagy a végzettségüket igazoló okmányokat ha munkát keresnek. Ez nekik is kötelező lenne. Na igen van egy bökkenő. Ők nem dolgoznak, csak beszélnek egyébként meg nem a végzettség számítana , hanem az ember. Abból meg kevés van a parlamentben. Az a pár meg szegény el tünik a többi közt vagy olyan lesz mint ők. Ez a csordaszellem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.