Húsvét szombaton Nagy József berzéki szobafestő elment inni egy sört. A kocsmában minden ok nélkül husángokkal agyonverték. A borsodi községet sokkolta a gyilkosság.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Egyre nagyob a meggyőződésem, hogy a Jobbiknak van igaza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pont_50
@patrióta: Gondolkodj. Ez végett vagytok hátrányban, mert megengeditek hogy liberálisok és a jogvédők a fejeteken ugráljanak. Menj az AI és a TASZ oldalára, és ha találsz olyan írást amelyben uszítanak, akkor jelentsd fel őket, de ne egyedül tedd. Sokat lehet ellenük tenni, de amíg gyáván hallgat a többség addig nem lesz semmi változás. Ott a Facebook, hozz létre egy csoportot, mondjuk az AI és a TASZ üldözöttjei néven. Ez akár mozgalommá is válhat. Ha akarsz, akkor engemet is megtalálhatsz, csak használd a fejed.
jancsipapa
Márpedig a maffiózó és a forradalmár is megmondta:-Nincs cigány bűnözés!Cigány sincs,csak roma honfitársaink,akik tiszteletet érdemelnek.A gárda miatt kell aggódni! Azokat kell össze-vissza büntetni,meg betiltani.Mert félelmet keltenek a fekete ruhájukban, a kurva anyjukat!Hagy törjön a csontjuk!
patrióta
@pont_50: Tisztelem benned, hogy te legalább próbálkoznál. A facebookon nem sok esély van, mert ott hamar eltudnak hallgattatni bárkit! Ide az kell, hogy az emberek észhez térjenek végre! Ha nem így lesz akkor igazad van és game over!
kerék
@patrióta: @pont_50: Mindkettőtöknek igaza van, lehetne kezdeni valamit, ami akár mozgalommá válhat...ha okosan csináljuk, viszont a kormány ezt nem fogja megengedni, főleg ha igaz, hogy a TEK Orbán titkosrendőrsége. Csak annyit mondanak, hogy állam ellenes bűntettet akarunk elkövetni, és már börtönben is lennénk.

Nehéz összefogni,mivel a kormány fél tőlünk, vagyis inkább attól, hogy mennyi mindent érnénk el együtt.
patrióta
@kerék: 100%-ig igazad van! Ennek a család inná meg a levét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.