Indul a nagy állami kórházspórolás – a szakma szerint továbbra is kevés lesz a pénz és az ember. Az állam május 1-jével hetven egészségügyi intézményt vesz át az önkormányzatoktól. Az Országgyűlés múlt hétfőn szavazta meg a települési önkormányzatok fekvőbeteg-szakellátó intézményeinek átvételéről és az átvételhez kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló előterjesztést.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Láttam én már ilyen versenyt! Kerékpáros kergetett egy motorost a Millenárison!!
kkalman
Így leszünk egészségesek. Kevesebb kórház, kevesebb beteg. Mert kevesebb a beteg, be lehet zárni újabb kórházakat, aminek következtében megint kevesebb lesz a beteg. Ez így megy, míg el nem fogynak a betegek, és mert mindenki egészséges, nincs szükség kórházra.
De azért kéretik mindeközben a temetők számát, területét növelni, mert lesznek, akik nem bírják elviselni a nagy egészséget.
Feraj49
Hol a befizetett TB járulékok Viktor,és az adóink ? Titokban eladtad az országot lakosok nélkül!,ezért "kipusztulnunk "kell,de csak nekünk magyaroknak ! / és még ti véditek meg a magyar földet / Nem vagy különb a Horváth Ágikánál,sem a Molnár Lajosnál.
Dr. Akula
@kkalman: a rüheske (értsd: macskaféle) ezt élteti, és büszke rá, hogy erre szavazott! Szeretnék most a szomszédja lenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.