A Zöld Baloldal aktivistáját állították elő a rendőrök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Kutyafüle: Akkor az összes üveget tessék előállítani!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Remélem egyszer a narancs is tiltott önkényuralmi jelkép lesz.!!!
taglo
Hú de kényessek lettek ,a volt elvtársak,elfelejtették ,hogy a vörös csillag égisze alatt lettek,ügyvédek, doktorok,stb-..és akkor a ,,diktatúrában,, még INGYEN !!TETVEK !!
silber13
@Kutyafüle: tudod, az ú.n. Óriás Vörös Csillagokról a bunkó tudatlanoknak, akik mindenhol az oroszokat és egyéb "kommonistákat" látják mindenhol, mindíg Lenin, Sztálin és csapata ugrik be, módfelett felejtve a világegyetemet. De mit is várnál őzsenialitásuktól???
Kutyafüle
@silber13: Ráláttál a lényegre. Ezért nem szeretem, amikor egy jelkép hamis értelmet kap, és elveszti a maga tisztaságát-értelmét.
silber13
Mellesleg Soványka Generalisszimusz kikéri magának, hogy a Vörös Óriások óriásnak minősittessenek! Még akkor is,ha univerzumi alkotórészeket is jelentenének!! Na, ezt Soványka uram kikéri magának! Ha esetleg a " Vityus Galacticus" nevet kapná, vagy talán a " concentratum Viribus Unitis" kitüntető jelzőét, az biza' De így??? Ezek a retkes liberők és balsójok? Fujjjj! / Idézet Soványkától/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.