A washingtoni George Washington Egyetem csütörtökön megtartott konferencián hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb megállapítások hangzottak el "roma aktivistáktól", akik többször példálóztak Magyarországgal is. Többek között kiderült, hogy a diplomás cigányok a szegregáció miatt nem kapnak munkát, és az ő befizetett adóikból (!) finanszírozzák a kelet-európai országok romaellenes politikájukat. A cikket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: kiscserkész
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Qrvára tele van a blajerem ezekkel a fajvédőkkel akik állandóan a cigányok mellett ugatnak. A jó anyjába ha annyira a szívükön viselik a sorsukat akkor miért nem a multikat b@szog@sák hogy nem alkalmazzák nálunk vagy bárhol másutt a "diplomás dísz cigányaikat" mivel mezőgazdaságban egy dísz cigány nem megy el kapálni. Másik meg az ilyenek által szerzett diploma, meg a Gyurcsány diploma között nagy eltérés nem igen állapítható meg. Talán gy ok a sok közül amiért nem alkalmazzák őket. Alig várom már hogy egy igazi nemzeti kormányunk legyen aki a magyarság mellet is kiáll, és nem a fajvédés lesz az elsődleges feladata. De belőlem már rasszistát csináltak nem elég hogy egy ingyenélő bagázs aki rajtún élősködik, hanem még a csapból is az ő kegyeiket magasztaló szózat folyik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Biztos a riogatást tették jóvá hogy elfoglalhatták a parlamentet.
kerék
Fú gecc...ez így estére nem kellett volna..

Ezek a kib@szott okos cigányseggnyalók miért nem jönnek el Magyarországra? Jöjjenek és töltsenek el egy hetet a cigány putriban, és ha még élnek a hétvégén akkor okoskodjanak...
Diplomás cigány...ne csodálkozzon, hogy nem kap munkát, nem véletlenül, ha egy cigányt alkalmaz valaki sosem nyugodhat meg, fél , hogy kifigyelik hol tartja a pénzt stb.

Ez NEM RASSZIZMUS, ez TAPASZTALAT! Csak hogy megértsék a cigóvédők is.
pg001
Amellett, hogy maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, hirtelen azon kezdem el gondolkodni, hogy hova is tegyem a Pesty féle "Cigány út"-ban (is) szereplő Forgács Istvánt? Tudjátok, ő mondta: "Ha ti vagytok a cigányok, nem tartozom közétek"!
Lehet, hogy mégis vannak kivételek?
kamazuka
Erika Schlager, az amerikai kongresszus Helsinki Bizottságának nemzetközi jogi szakértője a szünetben a riporterek előtt szerette volna még megemlíteni,hogy régi vágya teljesűlne,ha a diplomáciai negyedben ahol ő is él a mélyszegénységben élő romákat a szomszédai közt köszönthetné.
Még sorozatos egyeztetésekre van szükség a projekt megvalósításához,mert a fém alkatrészeket mindenhol műanyag alkotórészekre kell cserélni.
És a munkaprogramot át kell értékelnie.
Lobby tevékenysége céljából felhívta Hillary Clinton.Susan Ball-t hogy egyeztessenek az amerikai Á- lom talanítási projekttet illetően.

Felmerűlt,hogy az USA több államában Gettós sorban élő feketebőrü lakosság,élesen felszólalt,hogy az európai túlélő mesterek esetleges betelepítése kiszorítja őket a biztos megélhetésük fontos szegmenseiből!
Rézangyal
Ilyen az, amikor olyan emberek beszélnek dolgokról, amihez semmi közük nincs! A hozzá nem értés hülyeséggel párosul...amerikaiak...bah...
szöszmösz
Láttam fizikust lángost sütni, tanárnőt takarítani, diplomás benzinkutast , pincért, stb. de egyetlen cigány diplomást nem láttam még dolgozni, fizikai munkát végezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.