A lakosságnak kínált új féléves kincstárjegyekből a felajánlott mennyiség mindössze egyötödét jegyezték le a befektetők a május 2. és 4. között zajlott első értékesítéskor - derül ki az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) hétfőn közzétett tájékoztatójából.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Annál van a pénz,aki csinálta az államadósságot. Pénzügyminiszterek ,államtitkárok, kormány vegye-vigye ! Nekünk elég az adókat kinyögni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cadmagician
állampapirt enm vesztek, helyette a bankba viszitek a pénzeteket, ahol lekötitek, és azok vesznek rajta állampapirt. brávó.
Fater59
@nyanya001: ...akinek meg lenne , az magasról tesz az államadósságra !
sza
@overdose: Ezért nem tudtam én kiváltani.
overdose
@sziráki ágnes: Mai napig is a tv hirdeti árfolyamgát:fix árfolyam feletti kamat csökkentés 180ft.hialólla.teladósok mentesülnek .a szomszédomnak is kétszeres lett a törlesztése most fogja kérni.
sza
@overdose: Azt hiszem ezt 5 évig lehet kérni. De utána a hitelt és a gyűjtőszámlán lévő összeget egyszerre kell fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.