Csányi Sándor lett a leggazdagabb magyar idén is, őt követi Várszegi Gábor és a Bige László. A korábban dobogós Demján Sándor a negyedik helyre esett vissza, a becslések szerint 35 milliárdot vesztett egy év alatt.

Az élbolyban egyre több az új belépő, Gattyán György, a Docler Holding vezetője például a 15. helyről ugrott az 5.-re, vagyona 33 milliárd forintról 98 milliárd forintra emelkedett - derül ki a Napi Gazdaság összeállításából.

Ők a leggazdagabb magyarok - itt a 2012-es lista!

A válság ellenére a leggazdagabb magyarok összvagyona 2012-re 2224 milliárd forintra emelkedett, ez 108 milliárd forinttal több az előző évi számításoknál. A növekedés jelentős része a top 15-nek köszönhető, az ötödik és a hatodik helyre az informatikai szektor tagjai kerültek fel. A világ legnagyobb pornóoldalát is tulajdonló Gattyán György vagyona egy év alatt megháromszorozódott, a LogMeInt sikerre vivő Anka Márton 28 milliárddal gyarapodott.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ezért
@zsolti: Na, mennyi a magyar államadósság zsóti fiam? A leggazdagabb magyarok ne csak 108 milliárdot ajánljanak fel, hanem szinte a teljes vagyonukat. Hiszen egyesek szerint meg lehet élni havi 47.000.- Ft-ból is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
AttilaBibi
@musicnummer1: Az óriás plakátok adták az ötletet, de sokkal hatékonyabb annál az én ötletem. :-) Ismétlem !!! NEM érdekel a politika ! Távol tartom magam tőle ! Így döntöttem és be is tartom. Nem hiszek a politikával foglalkozó emberek döntésében. NEKEM az a fontos, hogy amiben hiszek, azt tisztességesen csináljam, becsületesen. Nem a politika vonz, hanem az, hogy ÉN milyen lehetek, vagyok, vagy voltam emberileg másokkal szemben is ! A gazdagság nem csak pénzben mérvadó, hanem agyban is ! HA gazdag az ember, akkor sok esetben van szabadsága bármire is ! ÉN erre vágyok, hogy szabad legyek a sopánkodás helyett ! Jobb lenne ha szidnám a rendszert..? Vagy valami politikai résztvevőt a politika világából..? Őszintén .. mivel lenne jobb ?? Több lennék ha szidok valakit..valamiért ? Ló..pikulát ! NE a szarra koncentráljunk..mert az megnőhet.., HANEM a jóra, az növekedjen. Hoppá... EZ A VONZÁS TÖRVÉNYE ! Na ebben hiszek !
Fogadni mernék.. abban, hogy 100 emberből több mint a fele irigy a gazdagokra, NA azok vajon miért is irigykednek..? Na erről olvasnék ŐSZINTE kommentett ! MIÉRT IRIGY VALAKI EGY GAZDAG SIKERES EMBERRE ??? Na valaki...? DE Őszintén..!

Leszek az első OKÉ..? Azért irigyelem Őket, mert SZABADSÁGUK van sok mindenre ! És ezt nem szemétkedésekre értem, hanem arra, hogy HA akarnak.. Pl.: Vitorlázni.. megtehetik ! NA erre vagyok KICSIT irigy... ILLETVE ez motivál, hogy ne irigy legyek, hanem VITORLÁZÓ valahol ! :-)
Tök JÓ nekik.. a gazdagoknak. SŐT .. klassz , hogy vannak és az emberileg NORMÁLIS kategória a mérvadó ebben a mondatban ! Mert felnézek az üzleti sikereikre ! Nekem így jó ! És hajt előre , hogy szebben éljek meg napokat és nyugisan ! Hiii ez van ! :-) KI és MI MOTIVÁL...?? Azt mindenki maga dönti el ! Igaz ? Hát a szegész kit motivál..Őszintén..? Az csak morog.. morog.. és irigy marad ! :-) Mond, hogy nem igaz. Akkor az is vagy TE IS ! Jelenleg én is az vagyok ! ÉS...? ..és HA sopánkodom mivel lenne jobb..? Szerinted ?

KI A KÖVETKEZŐ...
AttilaBibi
...Hát a SZEGÉNY kit motivál..Őszintén..? ... bocsi elírtam az imént a szót ! :-)

SZEGÉNY LENNÉL... VAGY A LISTÁN ÉKESKEDNÉL...?

IRIGY.. VAGY GAZDAG...? MELYIK A JOBB ??

Bár ÉN lennék a listán a milliomosok között ! És rohattúl nem irigykedek rájuk ! :-)
A gondolataid teremtik meg az érzéseidet, érzéseid tettekben nyilvánulnak meg és azzal teremted meg a jövődet !

Cáfold meg ..ha nem igaz ! DE értelmesen ! :-)
musicnummer1
@AttilaBibi: A hozzázólásodra egy régi régi bölcs mondta:
" - Aki a mondandóját 100 szóval mondja el,
amit 20 szóval el lehet mondani az más gonoszágokra
is képes !!! "
Tehát engem nem gyöztél meg, én nem irigykedek, nekem
is van miböl megvennem a kenyeret,,,,,,
CSak gondoljunk az önhibáján szegénysorsra jutott
embereken, családokon...Èn minidg adok a szegénynek !!!
AttilaBibi
@musicnummer1: Köszi a Bölcs idézeted ! Dettó gondolok a szerényebben élőkre.. még gazdagság nélkül is. 100 szót követően is képtelen lennék gonoszkodni mással. :-) De ha értelmes a szó.. abból valóban elég 2 mondat is ! És abból mennyit is olvashattál itt...? Minden jót a kedves hozzászólóknak.. és szép napot mindenkinek. Részemről túltárgyalva az egész ! :-)
Zsuga
Nem szeretnék egy ilyen listán szerepelni. Egy kellemes kis lottó ötös untig elég lenne. Tízmillliárdjaim már csak azért sem lennének, mert nem tudnám megállni, hogy ne adakozzam el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.