A százezer forint alatti nyugdíjak emelkednének, az e fölöttiek viszont csökkennének. A kabinet szerint nincs ilyen terv.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@gabrella: Aki 100 ezer felett kap, az annyival többet fizetett be !
Minimum 130 ezer kellene a tisztességes megélhetéshez !
És ez vonatkozik az aktívakra is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
@gabrella: Ez nagyon rossz hozzáállás. Nem a nyugíij sok, hanem a fizetés és a munkalehetőség a kevés. Az Én , mint etalon, nem jó hasonlítási alap egy kérdés véleményezésénél.
Darthon1
Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy!
Darthon1
@gabrella: Amikor a bányában dolgoztam az adót a magasabb bérből fizettem. A nyugdíjamat is a befizetett százalékban szeretném kapni! A sok semmirekellő, naplopó, aki akkoriban azt magyarázta, -hogy majd akkor jön le a föld alá, ha muskátli lesz az ablakban, -most siránkozik a kevés nyugdíj miatt. Akkor kellett volna siránkozni, amikor a járulékot kellett befizetni! Sok vendéglátós volt például minimálbérre bejelentve akkoriban és közben háromszintes házakat építettek. Az összes borravalós szakma a nőgyógyásztól a benzinkutasig, megérdemli azt amit éppen kap. Ez az egyenlősdi csak feszültséget teremt. Nem lehet egyenlő nyugdíja a fűtött helyen dolgozó kesztyű kiadó segédmunkásnak és a föld mélyén életét kockáztató vájárnak. Ez csak Orbán újabb mocskos trükkje a nép megosztására. Előkészítése valamilyen aljadék törvénynek, amivel újabb sarcot vágnak ránk. Oszd meg és uralkodj! A rendőrök példáján keresztűl nézd meg kérlek a módszert! Először bedobták a köztudatba a mocskos 2006-os népverő rendőrt, szembeköpve ezzel 50 ezer rendesen dolgozó becsületes másikat, aztán elvették a nyugdíját 300 ezer korengedménnyel nyugdíjba vonult embernek.
Kedves Gabriella az irigység és a harag rossz tanácsadó, ha tanult volna, biztosan önnek is több jutna most.
gabrella
@Darthon1: Tanultam, de munkahely sem jut.
Darthon1
@gabrella: Erről viszont nem a nyugdíjasok tehetnek. Az ország szétlopó elit, aki a gengszterváltás környékén zsebre játszott. Az ő szellemi örökösei a mostani kormány. 2/3 részük volt MSZMP tag, vagy azok utóda ( lásd Vezér és házelnök pl ). Az előző nomenklatúra is, akik jogfolytonosságban is voltak az ország tolvajokkal. Ez a mostani a hetedik bőr amit lehúznának rólunk. Az ország eladva, kifosztva. Ezért nincs munkahelyed. A gyarmatokon jellemzően nem a benszülött az úr. Munkahelyed az eladott és felszámolt infrastruktúra miatt nincs. Ezt máshol már többször és részletesen leírták, engedd meg, hogy ne ismételjem meg! Ne engedd, hogy összeugrasszanak egy másik emberrel, mert az az ő malmukra hajtja a vizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.