Elveszi a megmaradt illetékbevételt és a gépjárműadó nagyobb részét a kormány az önkormányzatoktól a 2013-as költségvetésben az [origo] információi szerint. Az sincs elvetve, hogy a jóval nagyobb falat, évi 500 milliárdos bevételt jelentő iparűzési adó egy részét is magához vonja az állam. A gyógyszergyártóknak is mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Jövőre tényleg egykulcsos lesz a személyi jövedelemadó, a sárgacsekk-adónál jó nagy ráhagyással dolgozik a kormány, és jelen állás szerint még maradna az eva.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Kérdésem: Mely polgármesterek, miféle LELKÉBE? Ha van nekik egyáltalán olyan? Ki ez az izé? valamiféle gázlómadár?? Ebben a kérdésben eléggé bizonytalan volnék...Bevallom, a "csúti lélekgázlómadárról " még nem hallottam, ami nem jelenti azt, hogy nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.