Még mindig nem érhetőek el az Otthonteremtési kerekasztal által kidolgozott új kamattámogatott hitelek. A bankok többsége a szükséges rendszer kiépítésének időigényessége miatt késlekedik a használt lakás vásárlására is igényelhető hitelek bevezetésével, de sejthető, hogy a törvényben foglalt kamatplafon miatt sem sietnek a piacra lépéssel. A válaszoló hitelintézetek közül is a legkonkrétabb ígéret az év második felére vonatkozott a termék bevezetésével kapcsolatban....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Bla-bla a bankok válasza. Egyszerűen arról van szó, hogy új lakáshitelezése kevésbé kockázatos a használt lakás vásárlás hitelezése helyett. A bank mindenek előtt visszaszeretné látni a pénzét. Amikor bedől egy hitel, akkor a lakás "kényszerértékesítik", na most egy új jó állapotú lakást könnyebb eladni, mint egy régi használtat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.