Egy édesanya szavai: "Ma megtámadták, molesztálni akarták a lányom (Szombathelyen) a Vácin, a lépcsőházban. Arra kérnék mindenkit, hogy ha felfigyel egy fekete bicajjal közlekedő, középkorú, 165-175 magas sovány férfira, akinek a fekete kecskeszakállában középen fehér csík van, értesítse a rendőrséget, mert a támadó így nézett ki. A lányomnak nincs baja, csak nagyon megijedt és fél. "

Forrás: vasnepe.hu
Feltöltő: gigi007
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Csizmás Kond: az a különbség,hogy akik biciklivel vonulnak fel meztelenül talán azok nem erőszakolnak meg egy kisgyermeket,remélem felnőttet sem.Akik lépcsőházban meg iskolák előtt csinálják azok meg igen,és tisztában vannak tettük bűncselekmény mivoltával !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@Csizmás Kond: Erre sajnos nincs garancia.Míg a "biciklisták" arcukat adják a felvonulás során,azt bárki fényképezheti,videózhatja,azaz a rendőrség látókörébe kerülhet, és amit tesznek nyíltan teszik .A "kabátos ember" rejtőzködik,és igyekszik kilétét titkolni.
Dulcinea
Elme roggyant vadbarom! Miért nem a vacogós krokodilt molesztálod te seggfej?
pictor
Az ilyen azt is megbánná, hogy a világra jött ha elkapnám!
gyevi_biro
Árnyékra vetődtetek!
"molesztálni akarták "
Ez számomra maximum annyit jelent, hogy az anyukának jó a fantáziája.
Mivel érdemben a hírt nem erősítette meg általam hitelesnek vélt forradás, a vicc kategóriába száműztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.