Van, aki örül és van, aki nem a Kanadából visszaküldendő cigányoknak. Őszre valószínűleg tömegesen érkeznek vissza hazánkba. Szigorított menekültügyi rendszer léphet életbe Kanadában, ha a szenátus is elfogadja a törvényjavaslatot. Márpedig nincs oka nem elfogadni, így késő ősszel és télen invázióra számíthatunk.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Fater59: Na látod Fater? Mégis igaza lesz a fityisznek! Vonzóvá tették Magyarországot minden hazaszerető kisebbségi számára, hiszen jönnek haza Kanadából! :-)))) Hiába no! A hazai putri az igazi putri! Nincs sehol a világon putribb a magyar putrinál! Ez az igazi, valódi Hungarian Putrikum!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fater59
Lesz probléma rendesen !
Az itthoniak helyzetét sem képesek megoldani , most pedig rázúdul az országra többszörösük .
Már most kéne valami stratégiát kidolgozni , és nem utólag kapkodni.
Persze ez a bagázs alkalmatlan rá !!!
silber13
@Fater59: Na látod Fater? Mégis igaza lesz a fityisznek! Vonzóvá tették Magyarországot minden hazaszerető kisebbségi számára, hiszen jönnek haza Kanadából! :-)))) Hiába no! A hazai putri az igazi putri! Nincs sehol a világon putribb a magyar putrinál! Ez az igazi, valódi Hungarian Putrikum!
verőce21
Az egész keresztény világ fél ettől a Mo-i kétmillió cigánytól.(és a környékbeliektől)

Valóban jó lenne valami stratégiát kidolgozni már, mert az Unió önti ránk kazalszámra a pénzt a "felzárkóztatásukra". (Csak a piramis aljára kevés jut el belőle)
gabrella
A családi pótlék megvonása és egyéb kedvezmények ami csak gyerek után jár!
Mert ebből óriási probléma lesz ha a genetikailag munkakerülők szaporodnak a pénz miatt!
deviance
nekünk sem kellenek, küldjék őket vissza Indiába
wadnarancs
Szerintem nem kell túlbonyolítani.
Aki bármilyen bűncselekmény részese volt vonják meg a támogatásokat tőle és a közvetlen rokonaitól.
Azt hiszem hamar kihalna egyes népcsoport.

Hogyha nem ez akkor "plan B"
www.youtube.com/watch?v=b7ex3ejXnEo&feature=player_detailpage#t=49s
sza
Jaj istenem, mi lesz itt. Csóró cigányok sehova sem kellenek. Talán ha valahol megtanitanák őket dolgozni ott maradhatnának.
anka
@wadnarancs: - úgy gondolod, hogy így kéne bezúzni őket?
verőce21
@sziráki ágnes: munkatáborokat az Uniós támogatásokból elítélteknek, ez is a munkára nevelés és felzárkóztatás egyik módja.
Kutyafüle
Nem egészen így gondoltuk a babyboom probléma megoldását. Nagyon sokba fog ez nekünk kerülni.
deviance
@zetor: azért akárhogy is vesszük, mi itt vagyunk már több mint 1100 éve
Pipec56
Jesszus /Jézus/ Mária! És "14-ben ez mind zorbánra fog szavazni. Nem lehetne elintézni, hogy a repülőgép lezuhanjon? Én nem akarok rosszat.
Levendula
Ma beszéltem egy 17 éves fiatalemberrel. Elmesélte, hogy az ő falujukban már 65-70 % a cigány lakosság aránya...
kedwes
Amikor elindultak volt egy ötletem, de senki nem hallgatott meg.
Az útlevélbe bele kellett volna pecsételni: Visszaútra nem érvényes!
Pálinkafőző Rézüst
A cím úgy hülyeség, ahogy van. Nem közeleg, jó néhány éve már az van.
Hopppá
Menedékjog kéréssel lemondtak hazájukról (sőt rossz hírünket keltették=hazaárulás), most mégis fogadjuk vissza őket. Kormányunk hozhatott volna már olyan törvényt, mi szerint, ha valaki elhagyja hazáját és menedékjogot kér az őt befogadó országtól, annak VISSZAÚT NINCS. A cikk szerint 2011-ben 4500 fő, 2012-ben 700 fő - hogy lesz ebből közel 10000 fő? Bár sejtem, a környező országokból kivándoroltakat is hozzánk fogják küldeni, ajánlom Felcsúton való letelepítésüket.
Feraj49
@Fater59:Azok nem is magyarok,nem kell befogadni őket.Akik megtagadták a hazájukat menjenek Alaszkába,de mehetnének Ausztráliába is ott még nem voltak.
@Levendula: Már lassan mindegyik falúban ez az arány . Tegnap voltam rokonom ballagásán egy kisvárosban.Több volt a fekete gyerek mint a fehér.
Fater59
@Feraj49: Mehetnek akár hova , ingyenélőkre sehol nincs szükség !
Kaporka
Csak ide ne jöjjenek! Ki az az őrült aki örül nekik? Lakatlan sziget való nekik
Január
@Feraj49: ... és ez bizony így is van már a falvakban szinte mindenütt. Végül is a 9 éves gyerekek több, mint 50%-a roma.
esdi
Az hogy a 24.-órában ülünk egy etnikai bomba tetején - kit érdekel? Az I., II., XII,. kerületben biztonságos az élet!
...már tavaly is késő volt! Szépszóval ezekkel a világon semmi sem megy! Muszáj felvállalni az erőszakos szocializálást ! Ha gyakorlatilag azonnal nem neveljük ki belőlük a szakmunkás réteget - végünk van. Szép álomkép, hogy menjenek a sivatagba, vagy Indiába - de úgysem mennek. Itt fognak maradni. Miért nem lehet ezekkel csinálni semmit? Miért?
Sííva
Nem találjátok érdekesnek, hogy ezt a problémát mi világosan látjuk de a politikusaink nem akarnak tudni sem róla?
gabrella
@Sííva: De! Sőt! Mintha ez lenne a céljuk,hogy szaporítsák őket. Én is furcsállom.
Én nem vagyok kegyetlen, a meglévőket nem irtanám, de a szaporodásukat meg kell állítani.
Feraj49
@esdi: Mert a politikusainknak így jó ahogy van.Őket testőrök védik,a " nép közé" nem ereszkednek így a problémával nem is szembesülnek !
silber13
@gabrella: Régóta fixa ideám, hogy jelenlegi kormányunk túlnyomó része, élükön a törpe Lancelottal bizony közönséges hungarofóbok hada.
Pálinkafőző Rézüst
@gabrella: 22 év távlatát tekintve @silber13-nek igaza van. Még 98'-02' között sem gyűlölte a magyart ennyire.
Disznópofa
Még a varjú a fán is azt mondja erre:Kár, kár...
DR Eric CARTMEN
Visszajönnek ??? Hiszen már a miniszterelnök is az.
sza
@verőce21: Hol élsz te gyerek, az unió erre nem ad.
verőce21
@sziráki ágnes: Jól tudom, hogy közvetlenül munkatáborokra nem ad pénzt senki, de ha már úgyis bekerülnek a "felzárkóztatást" ott végezzük, ahol tudjuk.
overdose
@Fater59: De mercédesszel járnak,ingyen van nem? valakitől ellopták oszt jó napot ! ezt nem vizsgálja a Pintér úr?
darwin
Beszélgettem a városunk anyakönyvvezetőjével.A múlt évben 112 gyerek született a városban.Ebből 89 cigány.Nem hiszem,hogy az országban ez máshol másként lenne.Ez az igazi invázió.
overdose
@darwin: Fúj majd 50 év múlva 5X nyugdijat kapnak !
masterboy
azert mennyire durva,hogy sehol a vilagon nem kellenek ezek a szegeny,elnyomott,kedves,aranyos,munkaszereto,becsuletes,tisztelettudo ciganyok... : )
Ismetlem,SEHOVA nem kellenek!Miert?Valaki tudja a valaszt?
SELIG
@darwin: Ha kimegy az ember az utcára, ott is ezt lehet látni. Szerintem Magyarország lakosságának egy harmada már dakota, ha nem több. Ez a nagy baj.
esdi
A probléma hatalmas. A Kádár rendszer idején legalább annyi történt, hogy, mivel volt közveszélyes munkakerülés, legalább 1 családtag dolgozott. A tömött munkásbuszok vitték a brazil gépsort az építkezésekre. A rendszerváltással minden megszünt. Mivel a szaporodás náluk részben szórakozás, részben megélhetés, sőt mivel megélhetés ezért nem probléma a fogyatékos sem /nagyobb juttatások!/ így jönnek sorba-sorba. Nem lehet az országot egy hatalmas C teleppé degradálni! ...Mivel hatalmas szavazó bázis, ezért senkit a politikai elitből nem zavar... Oda jutunk, hogy aki ezt felvállalja, akár megnyerheti a választást!
darwin
@overdose: Csak mi a fenéből fogják kapni a bármit is? /Segély,nyugdíj,.szocpol /Már nem lesz aki eltartsa őket,meg a nagyeszű politikusainkat.Akkor már hiába vonják vissza a családi támogatásokat megszületik kb 2 millió cigány,marad kb 2 millió nyugdíjas,1 millió magyar felnőtt,és 1 millió magyar gyerek.Az 1 millió magyar felnőttből,kb 400000 végez termelő munkát,az fogja ellátni a maradék 5 millió 600000 állampolgárt.Szép új jövő.És nehogy azt higgyétek,hogy ez a távoli jövő! Kb 20 év.
bundi
@esdi: "sőt mivel megélhetés ezért nem probléma a fogyatékos sem /nagyobb juttatások!/ így jönnek sorba-sorba. Nem lehet az országot egy hatalmas C teleppé degradálni! ..."
de lehet
bundi
@darwin: optimista vagy 20 év.
haha
2009-ben még röhögtél volna, ha valaki a mai helyzetet felvázolja.
ma már nem teszed.
szerinted 20 év?
remélem neked lesz igazad.
verőce21
Sőt hozzáteszem, ennek a sok becsületes hat gyerekes cigány-embernek ha lakást ad az állam - a szoc.pol-t is figyelembe véve - legalább nyolcszobás lakásra van szüksége!

(Csak egy vigasztaló van benne, hogy a bankok által kilakoltatott magyarok lakásai valószínűleg nem felelnek meg akkor számukra. :))
Január
@esdi: ... és kik is azok a gyerekek, akik nem járnak iskolába? Most a családi pótlék folyósításának megszüntetésével akarja a kormány kicsit ösztönözni az iskolába járást. Erre Szabó jogvédőnk, már közölte, hogy nem lehet a gyerekeket büntetni, ha nem járnak iskolába
. Azért el kellene ezen gondolkodni Szabó úrnak is, hogy mire is van szüksége egy gyereknek ahhoz, hogy tisztességes állampolgár legyen belőle, saját és az ország érdekének biztosítására. Milyen lesz az állampolgárok minősége, ha nem tanulnak, és csak analfabéták sokaságát gyártjuk a pátyolgatással.
Legalább annyit a gyerekek is tehetnek, hogy eljárnak az iskolába, hiszen ott még további juttatásokat kapnak, ami 30 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. A gyerekeknek iskolában a helyük! Valamit, valamiért. Nincs ingyen ebéd senkinek.
darwin
@SELIG: Azt írtam,hogy tetszik,pedig csak egyetértek .Abszolut nem tetszik.Három dolog viszi a sírba ezt az országot: A politikusaink,a cigányok és a hülye,tesze-tosza emberek.Ha az utóbbiak felébrednének,elzavarnák a francba az előző kettőt és a világ legélhetőbb országa lennénk.
dodo571031
Hogy,hogy közeledik hisz már 2010 óta az országházban a vezető pozíciók az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.