Van, aki örül és van, aki nem a Kanadából visszaküldendő cigányoknak. Őszre valószínűleg tömegesen érkeznek vissza hazánkba. Szigorított menekültügyi rendszer léphet életbe Kanadában, ha a szenátus is elfogadja a törvényjavaslatot. Márpedig nincs oka nem elfogadni, így késő ősszel és télen invázióra számíthatunk.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Fater59: Na látod Fater? Mégis igaza lesz a fityisznek! Vonzóvá tették Magyarországot minden hazaszerető kisebbségi számára, hiszen jönnek haza Kanadából! :-)))) Hiába no! A hazai putri az igazi putri! Nincs sehol a világon putribb a magyar putrinál! Ez az igazi, valódi Hungarian Putrikum!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@esdi: ... és kik is azok a gyerekek, akik nem járnak iskolába? Most a családi pótlék folyósításának megszüntetésével akarja a kormány kicsit ösztönözni az iskolába járást. Erre Szabó jogvédőnk, már közölte, hogy nem lehet a gyerekeket büntetni, ha nem járnak iskolába
. Azért el kellene ezen gondolkodni Szabó úrnak is, hogy mire is van szüksége egy gyereknek ahhoz, hogy tisztességes állampolgár legyen belőle, saját és az ország érdekének biztosítására. Milyen lesz az állampolgárok minősége, ha nem tanulnak, és csak analfabéták sokaságát gyártjuk a pátyolgatással.
Legalább annyit a gyerekek is tehetnek, hogy eljárnak az iskolába, hiszen ott még további juttatásokat kapnak, ami 30 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. A gyerekeknek iskolában a helyük! Valamit, valamiért. Nincs ingyen ebéd senkinek.
darwin
@SELIG: Azt írtam,hogy tetszik,pedig csak egyetértek .Abszolut nem tetszik.Három dolog viszi a sírba ezt az országot: A politikusaink,a cigányok és a hülye,tesze-tosza emberek.Ha az utóbbiak felébrednének,elzavarnák a francba az előző kettőt és a világ legélhetőbb országa lennénk.
dodo571031
Hogy,hogy közeledik hisz már 2010 óta az országházban a vezető pozíciók az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok