"Egyetlen egy kérdés merül fel ilyenkor az állatvédő ember fejében, hogy hogyan, miképpen lehetséges ez? Hogy, hogy senkinek nem tűnik fel, hogy egy kutya a tetőn él több napja, hogy ha pedig észre is vették, hogy képesek egy szó nélkül továbbhaladni? A helyi lakosság természetesen semmit nem tudott az esetről nyilatkozni, senki nem tudott magyarázatot adni... "

Forrás: allatvedelem.com
Feltöltő: allatvedelem.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Nekem kettő kutyám van Pedig mikor az öreg németjuhászunk elpusztult azt mondtam többet nem kell. Válogatós volt, nem itta meg csak akkor a vizet ha friss volt. a tápból csak a sajtosat szerette. Udvarunk kiskertünk nem volt mert tönkre tette. Mikor meghalt nemzeti gyászban volt az egész család. Két hónap múlva jött Ödön pincsi keverék, egy év mulva meg a tacsi. Minden reggel korán viszem a friss vizet, cipelem a sajtos tápot. De bekeményítettem az udvarra nem jöhetnek , csak ha van velük valaki. Szidom őket mint a bokrot, főleg mikor lopnak, na nem otthonról, de soha nem bántaná senki a családban. Ezért nem tudom megérteni hogyan tud valaki állatot bántani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.