Részben felmentette, részben elítélte első fokon meghozott nem jogerős ítéletében a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa Laborc Sándort, az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját és három társát szerdán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mily érdekes épp tegnap lehet olvasni a Pintéri elképzelést meg az Orbánét is. Nekik lehet bárkit meg figyelni és lehallgatni?
gabrella
Ha ez volt a feladata! Nem szokatlan,hogy politikai ellenfeleket megfigyelnek.
gabrella
Milliárdosok is kaphatnak nyugdíjat?
kissnagy
Feltűnik, hogy ezek a "nagy", kirakatperek (ld.Humvald,Laborc, Hagyó) olyanok mint a makaróni! Nyúlnak, nyúlnak, majd a vádlott kap 3 perc 20 másodpercet( kösz Hofi...), azt is felfüggesztve!(Bár Hagyóról még nem tudjuk...)
Ebből nekem pár következtetésem van, de nem tudom melyik igaz, vagy igaz-e egyáltalán valamelyik?!
Nos! Vagy a politika telepedik rá pofátlanus az ügyészségre, mely megrendeléseket teljesít!( bocs minden becsületes, rendes ügyésztől már a gondolatért), vagy az ügyészség szakmai színvonala olyan, amilyen (megint bocs a gondolatért), esetleg (az elsőből kiindulja) az ügyészség "elszabotája a "megrendeléseket"?
Szeretek összeesküvés-elméleteket gyártani, de akkor is furcsa!

Bocs minden becsületes jogi szakembertől még a gondolatért is!
Dr.luigilongo60
@kissnagy: Azt hiszem ,nem jársz messze az igazságtól,fütyeszék kifinomult játékot űznek az igazságszolgáltatással.
Vádolj meg valakit, csinálj ribilliót az összes médiában és az egész ország ezen fog csámcsogni.Az egész csak arra jó, hogy folyamatosan szinten tartsa a fanok gyűlöletét, akik kész tényként kezelik a delikvensre ráaggatott vádakat.
Arról már a legtöbb esetben csend honol a médiákban, hogy tulajdonképpen mi is lett az ügy vége de a szellemileg alultápláltak számára nem is ez a fontos, hanem hogy meglegyen a napi nyálmennyiség a "polgári" kultúrához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.