Mindenképpen kivetik a tranzakciós adót, a Brüsszel által felvetett ingatlan- és vagyonadó pedig nem használja az ország érdekeit - jelentette ki Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott interjújában. A miniszterelnök szerint a tranzakciós adó kivetése korszakos döntést, és a jövő egyik legfontosabb államháztartási bevétele lehet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@entero: gondolom, Te a másik oldalon vagy, nincs mit egymás szemére vetni. Valószínű nincs szükséged euróra, nincs svájci frank vagy euro alapú kölcsönöd, mert ha lenne, talán kritikusabban elemeznéd a témát. Egy-egy ilyen elmeháborodott kijelentés, és megy a süllyesztőbe a forint. Az ingatlanadónál pedig arról volt szó, hogy a nagyobb értékű ingatlanokat adóztatják, és egyébként is a polgármesteri hivatalok hatáskörébe adnák az egész ingatlanadózási kérdést. Vagyonadót pedig annak lehet kivetni, akinek vagyona van. Ez megint olyan, mint az egykulcsos adó. Csak a tehetősebbeket hozta előnybe. Örülök, hogy legalább közöttünk Te oda tartozol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@bundi: vukkocska írta ha még emlékszel hogy ha lenne ingatlanadó akkor biztos a leggazdagabb emberek házainak az értéke felett húznák meg az adó alsó határát. Erre írtam én hogy akkor én biztos nem esnék ebbe bele, mert azért olyan házam nincs mint például Demjánnak vagy Csányinak. Nem tagadni akartam, csak válaszolni vukkocskának. Egyébként nem tűntem el, csak dolgoztam, utána meg jól felbosszantottam magam a kézilabda meccsen.
KöBüKi
@entero: Sajnálom hogy egy ilyen egyszerü tételt nem értesz és félremagyarázod.!!!
Rézangyal
@bundi: Entero pajtás azért kardozik ilyen bőszen a fideSS mellett, mert tőlük kapta, amilye van! A gengszterváltáskor jókor volt, jó helyen és magáévá tette, ami addig állami tulajdon volt. Innen már egyenes út vezetett a jól meg nem érdemelt újgazdagságba, melyből neki adóznia sem kell, mert igazi, hithű csatlós. Az adózását majd akkor hiszem el, ha hitelt érdemlően bizonyítja kilétét (mint tudjuk nem mindenki az, akinek látszani szeretne) és 20 évre visszamenőleg csatolja szintén hitelt érdemlő adóbefizetési igazolásait. :)
Pálinkafőző Rézüst
@KöBüKi: a számból vetted ki a szót, kérlek alássan...:)
entero
@Rézangyal: Ugyan ki a fene vagy te hogy neked kellene bizonyítanom hogy ki is vagyok valójában, hogy hogyan szereztem azt amim van, meg hogy mennyi az az adó amit eddig befizettem? Szállj már le a magas lóról a pároddal egyetemben, és próbáljatok a saját dolgotokkal törődni, ne mások életében vájkálni. Valahogy ez nagyon megy itt nektek. Hitelt érdemlően meg rólatok sem tudni hogy kik vagytok, egy Rézangyal meg egy KöBüKi név semmivel nem különb mint az entero. Ugyanúgy arcoskodtok, fellengzősködtök itt mind a ketten, csak a végén mindig hozzá van téve a varázsszó, hogy a szemét Fidesz. Vannak akik meg be is dőlnek ennek, meg hogy mennyire sajnáljátok az embereket. Van aki átlát az ilyesmin.
entero
@KöBüKi: Áruld már el te zseni hogy mit magyaráztam félre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.