Vagyonadó és ingatlanadó sem lesz Magyarországon, és a kormány nem változtat a tranzakciós illetéken sem - jelentette ki Orbán Viktor a Hír TV-nek adott interjúban, amelynek előzetesét az mno.hu tette közzé. Az interjút este sugározza a csatorna.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Természetes. Kinek van vagyona és nagyértékű ingatlanja? A tetűkirály mindent csak másokkal akar megfizettetni.
KöBüKi
Már vastagon látszik! - Vagy azt csinálja amit mondanak neki,vagy nem lesz ellopható pénz.!Pedig a fanok,no meg a fannék még nincsenek kifizetve.
Dr.luigilongo60
Az esetleges bevezetés esetén már meg is van a bűnbak előre.
Fog ez menni ettársak.
sport50
ez már nem új,hogy ami a gazdagokat érintené,azt nem lehet megadóztatni!!ez a játék az imf-el a piac megnyugtatására van,de attól félek ha kitudódik mit nem akar a "nagyvezér" akkor lesz csak baj!bár eddig is szövegelte ő nem enged, szép sunyiban csak az lett amit előírt az eu!
moiszikf
Ez valahogy így zajlott:
Viktor: Mit parancsolsz,Gazdám?
IMF: Vezessetek be ingatlan- és vagyonadót! Nem most,Te nagyon hülye! Most letagadod,majd a következő ciklus "kutyuskái" bevezetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.