Halálra gázolt egy kerékpározó kislányt egy személyautó szerda este Szeged és Bordány között - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tisztesség
Miért titkolóznak a baleset körülményeiről, hol vannak baleset fényképei?
Tisztesség
www.delmagyar.hu/ Barátnőivel találkozott volna a halálra gázolt Dorottya
A halálos baleset a 39-es kilométerszelvénytől 300 méterre történt Szeged felé a Szegedet Kiskunhalassal összekötő úton. Jártunk a helyszínen: a tragédia pontosan egy családi ház előtt történt. Az itt élők elmondták: Dorottyát a Bordány felé tartó sávon gázolták halálra, az autó a a falu felől tartott Szeged irányába. Bekötő utat nem láttunk a környéken, így arról biztos nem tudott a 12 éves lány kikanyarodni az autós elé.
Tisztesség
Balesetek elhallgatása, Szeged és Üllés, a kerékpáros tudja ki volt!
2011. augusztus 15. napján reggeli órákban Üllésen a Felszabadulás és a Fogaras utca kereszteződésében lévő gyalogos átkelőhelyen egy ismeretlen személy gépjárműjével nem adott elsőbbséget és ezáltal elsodorta az átkelni szándékozó, kerékpárját toló helyi lakost. Az elkövető megállás és segítségnyújtás nélkül Szeged felé haladva távozott. A nő az esés következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. forum.langlovagok.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.