2013 nyarán elindulhat Budapesten a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, mely minden idők legnagyobb tömegközlekedési informatikai beruházása révén forradalmi változásokat hoz majd a fővárosiak életébe – jelentette be szerdán tartott sajtótájékoztatóján Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója. Szöveg és fotók: Rosztov Zentai András

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Érdekes balesett a minap még azt irták hogy a BKV -ét eladják ill vállalkozoknak adják? akkor mi az igazság? hol vannak az új buszok ? nem 15-éves szarokat kell venni és úgyanannyiért felújitani?Vitézi úr megint baromságokra költi a milliárdokat , 20-éves kosz a buszokon gratula!
coyote3
Nos azt hiszem megtaláltuk a nagy karrier receptjét. Elég, ha miniszterelmöki rokon vagy, már értened sem kell hozzá és beszélhetsz orbitális baromságokat, szórhatod nagy fizuért büntetlenül az adófizetők pénzét...:)
nemecsek
na forgalomirányítók! Akinek nincs felsőfokú számítástechnikai végzettsége kezdjen el búcsút venni az állásától! Jön a csúcstechnika amivel megmagyarázzák műholdas követéssel miért mikor hol rohadt le a jármű, mennyit fog késni stb...!De addig az utas legalább nem idegeskedik, mert tudni fogja mennyit kell várnia még!ha ha ha
Nem Japánban volt ez az okoska mostanában? Nagyon le fog vitézleni ha ez nem jön be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.