Jogsértő Esztergom költségvetése, ezért a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal a felülvizsgálatát kéri a Kúriától - közölte a megyei kormánymegbízott az MTI érdeklődésére hétfőn. A kormányhivatal írásbeli...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
2009. szeptember 9.
Érdemes ideidézni a Hírszerző vonatkozó hírének egy részletét:
« A tüntetők megvárták Orbán Viktor előadásának végét, majd "Viktor segíts!" feliratú lapokat emeltek fel, miközben a Fidesz elnöke testőrök kíséretében elhaladt a kijárat mellett, és [...] kijelentette;
„Ha a polgárok nem elégedettek az önkormányzat működésével, megoldást csak a kormányzattól remélhetnek. Készülünk a kormányzásra, de egyelőre semmilyen eszköz nincs a kezünkben, hogy segítsünk az embereknek".

2012. április 13.
'Esztergom, ahol mára végképp zűrzavarossá vált az önkormányzat helyzete. Sokszor szóba kerül, hogy Orbán Viktornak a város díszpolgáraként szerepet kellene vállalnia a helyzet megoldásában.
- Először is hadd mondjam el, rendkívül büszke vagyok arra, hogy Esztergom városa méltónak talált arra, hogy díszpolgárává fogadjon. A város mindig közel állt a szívemhez, ezt nem titkolom. Igyekeztem is az első kormányzásunk idején minél több jogos igényt kielégíteni, ami felmerült a városban. Megépítettük a hidat, felújítottunk számos középületet és azt gondolom, hogy 1998 és 2002 között Esztergom szépen fejlődött. Örülnék, ha most egy újabb sikertörténet indulna, de a helyi viszonyok olyan szerencsétlenül alakultak, hogy a város nem képes a kormányzat partnerévé válni, még az esztergomiak érdekében sem. Ez fájdalmas, de én nem hághatom át azokat az alkotmányos korlátokat, amelyek a mindenkori kormány előtt magasodnak."
Se így, se úgy??
Dr.luigilongo60
A Kedves Vezető ismételten pofán köpte saját magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.