Közeledik a dátum, amikortól büntethetők lesznek mindazon lakás- vagy háztulajdonosok Romániában, akik nem kötötték meg a kötelező lakásbiztosítást földrengés, árvíz és földcsuszamlás ellen. Tavaly év közepén hosszas viták után derült ki ugyanis, hogy akik elmulasztották a kötelező lakásbiztosítás megkötését, 2012. augusztus 6-tól büntethetők....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
@nyanya001: Társasházban lakom, ahol az alattam lévővel közös a vízvezeték, a csatorna, no meg a háztető...ha valami gond lenne, a tetővel, egy jégverés, egy szél...akkor hogyan és miből lesz megcsináltatva? Van némi jövedelmük de képtelenek lennének kifizetni a rájuk eső részt. A nyugdíjból vonnák a biztosítást és máris védettebb lennénk. Mondjuk, italra telik minden nap...ja, és cigire is...szóval menne az...társasházban mindenféleképpen bevezetném.
szaboria1
@nyanya001: Amióta saját házban élünk azóta fizetek házbiztosítást egyszer a szél megbontotta a tető szélét és befolyt a víz az egyik szobába, a konyhába felrobbant a kávéfőzöm anyukám combnyaktöréséért fizetett a biztosító. Így a negyedéves befizetés semmi a kárhoz képest. Magyarul 5 évi éves befizetett díjam is megtérült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.