A helyszínen életét vesztette az az ember, akit szerdán reggel gázolt el a Budapestről Szegedre tartó intercity Szegeden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Nagyon nem komálom a vonat elé ugrabugráló öngyilkosokat.
Ha meg akar halni, az önmagában nem zavar, de legalább ne a vonat elé. Kiskomámat szétszórja a vonat mint kekszet a ventilátor, az persze kurvára nem érdekli az elborult hülye agyát, hogy mennyi emberrel szúr ki.
Pedig van annyi fa, mint égen a csillag, válogathat köztük, aztán csodálatos hídjaink vannak, vehet be altatót, de nem! A hülyéjének a vonat kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@sonderkommando: Nem beszélve arról hogy a vonatvezetőnek is örök életére lelki traumát okoz. Van egy barátom akinek az autója elé ugrott egy ember, azóta sem tudja feldolgozni az esetet. Szerintem nem is lehet.
ideals2012
Hát igen. Tutira mennek. A vonatot nem tudja megállítani semmi és senki.. - Képzeljétek el, amikor már semmi esély/remény nem maradt, sem a fejében, sem a lelkében.. - és az embertársai, akikkel kiszúr, nyilván azokat sem érdekelte Ő, aki vette a bátorságot, és aláment a vonatnak.. A múlt héten Vecsésen egy teherszerelvény alá ment valaki, nos, azt a monstrumot nincs az a mozdonyvezető, aki hirtelen megállítaná - a személyt még talán csak-csak mindenféle vészfékkel.. esetleg. Az én szívem "csak" akkor fáj, mikor fiatal gyerekek mennek szembe a vonattal.. nem, nem drogos, "csak" elkeseredett állapotban.
sonderkommando
@entero: Az idősebb mozdonyvezetőknek (de a fiatalabbak között is akad több ilyen) nem gázolása van: gyalogos, kerékpáros, motoros, autós, teherautós, lovasszekér, mezőgazdasági gép, csorda, nyáj.
Egy durva balesetet nem könnyű feldolgozni, illetve nem könnyű elviselni, de együtt élnek vele, mert más választásuk nincs.
A legtöbb baleset nem az öngyilkosok miatt történik, hanem a figyelmetlenség miatt. Ilyenkor azok járnak rosszul, akik nem akartak meghalni, de a figyelmetlenségük kegyetlenül visszaütött.

Az egyik legkirívóbb ilyen eset, 2011. 03.09. Hortobágy és Kónya között a tél végi napsütéses, tiszta időben, a jól belátható pályán ment volna át egy Suzuki. Az autóban hárman ültek, egyik sem figyelt. Mindhárom azonnal meghalt az ütközésben.
Apró adalék: a vonat 8-10 perc késésben volt. Ha pontos, valószínűleg ma is élnek...
sonderkommando
@ideals2012: Sajnos a személy vonat sem áll meg azonnal, csak rajta.
QQríkú
Ki kellene írni az átjáróba nagy táblán:
Ebben az átjáróban akkor is átmegy a vonat, ha te épp a síneken vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.