Puzsér a szó szoros értelmében semmivel nem támasztja alá, amit kinyilatkoztat, érdekes módon mégis nagyjából koherensek a tézisei. Puzsér Róbert Metafizika című könyve huszonkét fejezetből áll. Nem véletlenül éppen ennyiből – ahogy a könyv ajánlójában olvasható:

Forrás: jo.444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy Arisztotelész mit szólna – nos azt nem tudom,

de felmerül bennem, hogy nem volt jobb dolguk?

A három derék filozófus (Tőzsér János, Márton Miklós és Bárány Tibor) mit gondút magába, s úgy döntött – talán ennyire unatkoznak??? -, hogy Puzsért olvasnak. Még az sem riasztotta el őket, hogy „A szerző a magyar ábécé huszonkét betűjével”, megspékelve a „tarot nagy arkánumának számbeli egyezésére” úgy gazdálkodott, hogy t9bb esetben is a magyar ABC egyébként ledegradált kettős hangzóit hívta segítségül!!! =))
Egyébként alig várom, hogy ők vagy másik rácsapjanak és elolvassák Őfenesége új Orbán kontra Soros című könyvét!! =))
Meg kell jegyezzem a „Kritik der reinen Vernunft” cím egész érdekes lenne!! =))
Pusztai
napokban hallottam Puzsért 06-os őszi erőszakos bukott fidesz kormánybuktatásról nyilatkozni ez az emeber tök hülye!
99%-ban a beégetett fidesz hazugságokat szajkózta.
A hangja kimondottan irritáló, és amikor valami hazug hülyeséget akar ezzel az erőszakos hangnemmel beadni a hallgatónak akkor csak magát égeti.
Lehet, sokaknak tecc, mert egyedi hang de hazug, sokszor ostoba, néha azé a tőgyet is eltanálja.
Dr. Proktor
Az igazmondáshoz és véleményalkotáshoz nem kell egyetemi professzornak lenni, akadémiai tagsággal, számtalan kutatási eredménnyel és a tudományos körök elfogadó véleményével...
Látunk akadémiai tagot a kormányban is, aki nem igazmondásáról híres, hanem inkább a megfelelési kényszer szülte marhaságairól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.