Független jelölt szerzett mandátumot Balmazújvárosban az időközi önkormányzati képviselő-választáson vasárnap, megelőzve többek között a fideszes jelöltet. Az időközi megméretésen öten indultak: a választók három független jelöltre, továbbá a Fidesz, valamint a Jobbik jelöltjére szavazhattak.

Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
A jövő elkezdődött. A dilettáns, tirpák ingyenélő, rablóbandának bealkonyul. A csatlósoknak is. :) Akárhogy vergődnek is...he-he
taglo
Ott is kezdődik az ,,ESZTERGOM ,,szindróma !Ezek nemtudják elviselni a vereséget !
senkifia68
@KöBüKi: Mi kezdődik? Beszarás! Az kezdődik! A hírfelületre csak regisztráció után lehet belépni.
Vazze!A nyilános média!
Aztánmeg! Nem polgármester, nem testületet választottak, hanem egy elhunyt képviselő helyett másikat. Valszeg abban a körzetben a FIDESZ másik jelöltje kevésbé volt népszerű mint a korábbi, valszeg az MSZP már a képben sincs, tehát nem kellett ellene szavazni, és a választási részvétel amúgy meg tragikus volt! 22%!
Több mint 1800 szavazóból alig több mint 400 ment el szavazni. Természetesen lehet örülni a független képviselő győzelmének, de hát ebből messzemenő következtetést levonni (elkezdődött) még sem szerencsés!!! 2010 óta ugyanis számtalan független képviselő nyert időközi választásokon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.