A Budapesti Nyomozó Ügyészségen kedden ismét kihallgatták a háborús bűntettel gyanúsított Csatáry Lászlót. A 97 éves férfit az ügyészség gépkocsijával szállították a Belgrád rakparti épületbe; csaknem három órán át tartott a kihallgatása, majd az ügyészség zárt garázsában szállt be ugyanabba az autóba, és azzal szállították haza.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Én is tagadnék mindent, főleg ha 15 ezer ember haláláért lennék közvetlenül felelős. A jegyzőkönyvek és a tanúk vallomásai nem hazudnak. Itthon mások perében elfogadják azokat, még a közvetett bizonyítékokat is.
ernokiss
Csak nézelődött a gettó környékén. azt sem tudta mi az a gettó...
ernokiss
Miért kell kérdezgetni az ítélete felől fél évszázada menekülő háborús bűnöst? Nonszensz! Volt tárgyalás és volt ítélet is. A múltkor azt mondták, hogy gyorsan össze fogják szedni azokat akiknek már jogerős az ítéletük, nehogy meglépjenek. Akkor most mi az irodai fax van? Tényleg van kettős mérce? Ezek után nehéz lesz tagadni...
Dr.luigilongo60
A végén még kiderül, hogy Csatári bácsi egy jóságos zsidó mentő volt a háború idején, csupán félreértették tetteit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.