Átgondolná a szociálpolitikai támogatás (szocpol) rendszerét, a nyugdíjak meghatározásánál is figyelembe venné a felnevelt gyerekek számát és bevezetné a nagycsaládos-igazolványt Orbán Viktor kormányfő családpolitikai tanácsadója, Révész Máriusz.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@vörösfuvalat: Ne csodálkozz Máriuszon!Amikor a tüntetésen fejbe verték a kómás állapot nem múlt el,csak tünetileg kezelték!

@Levendula: @entero-nak öt gyereke van /ha jól emlékszem/.Neki nem lesz gondja a nyugdíjjal csak azoknak akik ésszerűségi okokból /nem akartam írni,hogy anyagi okokból mert esetleg megalázó / nem tudtak többet vállalni és van felelősség érzetük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
@Horizont: A gyereknevelést tekintsük 18 éves korig. Hiszen nem kötelező továbbtanulni, és az munka mellett is megtehető. Persze természetesen az ember szeretné minél tovább fogni a gyermeke kezét, és segíteni az útját (én is).
Nézzük az általános iskolát iskolát (persze saját lakóhelyemről beszélek): egy gyerek mindent fullra fizet, két gyereknél 50 százalék az étkezésből és tankönyvből, három gyereknél ingyenes.
Családi pótlék: a második és harmadik gyereknél nem kétszer vagy háromszor annyi többet utalnak, hanem annál többet.
Adókedvezmény úgyszintén (tudom, ahhoz megfelelő bér is kell).
Szocpol: úgyszintén (tudom, ez most elégé leült)
Kiadás: azonos neműeknél a nagy ruháját felveheti a kicsi is. HA nem, akkor a család anyagi helyzete jónak mondható. (Ezért is megkövezhettek, de a környezetemben ezt látom) Veszel egy labdát, mindketten rúghatják. Veszel egy szótárat, mindketten használhatják, nem kell kettő.
Én egyke voltam, a fiam is az. Mindig az az érzésem, hogy az egy gyerek sehol nem számít. És igazán ez fáj a legjobban. Vitatkozhatunk a költségeken, én így látom, Te úgy. Ez nem baj. A baj a semmibe vétel.
QQCSI
@entero: "Egyébként azt sem lehet senkinek a szemére vetni ha otthon van a feleség egész nap a gyerekekkel, ha a férj megkeresi bőven ami a megélhetéshez kell."
Erről beszélek, Nyuszó-muszó:
QQCSI
@QQCSI:
Ha lehetne, az lenne az ideális, ha anyuka otthon maradhatna a gyerekekkel,
tisztességesen, becsületesen nevelhetné őket, ...
...mert apuka rendelkezik olyan munkahellyel,
amely biztosítja a család számára a gondtalan megélhetést. Válasz erre Tetszik3 tegnap, 16:01
jancsik68
a romai katolikus papok nekapjanak ngyugdijat,mert a gyerek csinálás és nevelés elől istenük háta mögé menekülnek,pedig az Úr azt mondta,menjetek és szaporodjatok.
vörösfuvalat
@entero: " nem akar itt senki büntetni senkit"
Ugye van egy beszedett nyugdíjadó összeg, mondjuk 100 egység. Ha a 3 vagy több gyerekes emberek nyugellátására egy emelt szorzóval kapják a nyugdíjukat értelemszerűen a 100 egységből kevesebb jut a párt utasítást nem teljesítő vagy egyéb okból teljesítésre képtelen polgároknak .Ráadásul mint tudjuk az öregségi nyugellátás már nem alkotmányos jog csak törekszik az állam ennek teljesítésére.
jancsipapa
Már azt is felvetették ,hogy többszörös szavazati jog illesse meg (gyerekenként egy ) a sokgyerekeseket. Az egyik "konzultáció" során az ország óriási többséggel elutasította. Most ezt próbálják meg átverekedni. Ennyit az úgynevezett "konzultációk" komolyságáról. Frusztrálni,nyomni kell a normális többséget. El kell venni a lehetőségét is az emberi életre .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.