Kiemelt turisztikai beruházásként támogatja a kormány a pécsi állatkert és környéke felújítását, valamint a Pécsi Egyházmegye évezredes örökségének turisztikai vonzerővé fejlesztését. Erről a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság szerdán döntött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát ha már az EKF nem jött össze 2010-ben.
Mobil123
Ja, igaz helyi buszok nem lesznek, majd kutyagolhatunk.
libero
Már előre félünk! Megint pénz közelébe juthatnak a pécsi elfuserált Mecsek Áruházi gigaakvárium, a járhatatlan Jókai téri műkövező, a ma félméteres (locsolásban nem részesülő) husáng árnyéka alá tervezett Tettyei fenéksütő ülőalkalmatosság, és féléves állásban évtizedekre tönkremenő (vizet még nem látott csobogók, szökőkutak, és vízköpők, a kéthavonta felbontani szükséges térburkolatok tervezői.
Az EKF egyik prominens embere a kirúgása előtti napon azt nyilatkozta, Pécsről elment az ész. Ő akkor még nem tudta, hogy ehhez a város másfél száz buszát is magával viszi. Pécs egy rémálom, egy szégyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.