Több mint százhúsz kormányzati vezető furikázhat hivatali autóval – derült ki Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter összesítéséből.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ideals2012
Javasolom a BKV-t, a MÁV-ot és a kerékpárt.. - egyrészt olcsóbb, másrészt rögtön tudnák az illetékesek, hol kellene javítani a nagy helyzeteken...Végül is más tudni, hogy zsíros kenyeret eszik valaki naponta, vagy zsíros kenyeret eszünk mi is naponta - a lényeg a tapasztalat!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ugyan már, ne butáskodj. Még az alacsonyabb állami cégeknél is gépkocsi flotta áll rendelkezésére a vezető állású alkalmazottaknak. Miért pont a kormányzati vezetők járnának BKV-val?
Ja, és ez nem a fidesz-kormány óta van így!
qxy
Egye fene járjon! De ha rajtam múlna.- Aki nem mutat fel produktumot ami a fellendülést mutatja, egy hét és járhat gyalog. Két hét és nincs miért be jönni! Ki van rúgva! Ez minden vazetőre érvényes lenne kezdeném, - Orbán! és jöhet a többi. Nem adok két hónapot és üres lenne a parlament.
ideals2012
@verőce21: Régen se volt jól! - Ha a mindennapokban nem érzi a gondokat, akkor nem is tudja, hol kell ljavítani.. Ha mondjuk intercityvel utazik valaki hetente/naponta, honnan látná, hogy milyen mocskosak, büdösek, "késősek" és így tovább a másodosztályú "népvonatok"???
Feraj49
Inkább mentőt kellett volna venni ezeknek az árából,vagy beültetni őket a mentőkbe betegként. Biciklit nekik ! /erről már volt szó/
verőce21
@ideals2012: @Horizont: Már ezért gondoltak Elqróra és bandájára is sokan mély gyűlölettel.
gabrella
Mert a Fidesz takarékos államot ígért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.