Meddig lehet tolerálni a turulos pólósok, önkényes, hatósági emberként való fellépését? Meddig lehet bátoritgatni ezeket az önjelölt, kényszer-intézkedőket? Miért lehet évekig tolerálni, két elvakult nézeteket valló fiatalembernek az ámokfutását egy falu közössége ellen? A cikkből nem kapunk ezekre a kérdésekre választ. Azokat meghagyom az olvasóknak. (E. Kiss) Zánka—Tagyon — Nem először kezdett önkényes üldözésbe a zánkai zsaru és polgárőr társa, S. Kornél. Egy évvel ezelőtt is éppen szabadnapját töltötte K. Krisztián, amikor szorosan a tagyoni Szelei Krisztián autójára tapadt. – Különösebb ok nélkül követte a bátyám, Krisztián autóját, a Fordja húsz centire sem volt. Amikor a testvérem szóvá tette, hogy életveszélyes, amit művelt, összeverekedtek – idézte fel Szelei Balázs (22), a férfi öccse a zsaru korábbi ámokfutását. – Akkor is volt nála bilincs, ami a bátyám csuklóján kattant.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Tisztelettel, már a címadásért is egy év járna ennek a magyar ellenes majomnak! A szikhek elleni támadást egy amcsi nacionalista jelképeket viselő ember követte el. Hangzatos jelszavakkal a pólóján. Ott egy szóval sem kezdték ezt az egész ország hazafias népességének bűneként aposztrofálni. Betudták egy megbetegedett elme cselekedetének. Ez a balliberális hazátlan csőcseléket, amelyik, ha meglát egy koronát ábrázoló pólót és már írja is a hazaáruló írásait, ki kellene tiltani a közéletből! Nem azért követte el a cselekményt, mert jobbikos, hanem azért, mert hatalomvágytól megrészegült mini cézár. Ilyent a baloldalon is lehetett találni bőven. Ha kell írok párat! Példának okáért a Körmös Bauer. Elég? Van még! Gondolom ott sem az egész baloldal cselekedte meg a dolgokat.
ernokiss
@Darthon1: Öreg, itt most nem a szikhekről van szó és nem is a szocialistákról, ne keverd már a szezont a fazonnal! A bűnt nem lehet bűnre hivatkozva mentegetni, ez a szélsőjobb permanens és kissé megkopott baromsága! Általánosítani meg éppen a szélsőjobb szokott szüntelen, roma és zsidó ügyben, ami már a hátamon jön ki. Egyébként meg, milyen furcsa dolog ez! Toleranciáért könyörögnek azok, akik abból élnek, hogy másokkal szemben intoleránsak...hmmmm... gerinc...
Darthon1
@ernokiss: érzékeny részedre tapintottam? Tehát csak nektek van jogotok összemosni dolgokat? Értem én kellemetlen, ha valamiből nem az jön ki, hogy nektek van igazatok. Azért nyugodj bele, lesz ez még így, egyre többször.
ernokiss
@Darthon1: Tehát elismered, hogy szándékosan összemosol dolgokat, csak azért, hogy egy szélsőjobbos bűnözőt mentegethess? Lelked rajta! Azért érdekes tény, hogy a kis gárdista-bűnöző szabadlábon védekezhet azután, hogy majdnem megölt két ártatlan lányt. Egy kreol-szittya esetén már kattant volna a bilincs és a kalóz zászlós szélsőjobbosok a közbiztonsági sétájukon már betondarabokkal dobálták volna meg egymást. Nemhiába mondtam én, hogy megvédte a pólója...
Darthon1
@ernokiss: neked fóbiád van, amit kezeltetni kell. Lehet, hogy ez nálatok kilincs orrúaknál genetikus? Olvasd újra a cikket te szegény lelkű. Nem ölt meg senkit ez a gyerek. Ő egyébként nem is lőtt. Azt a nyomorult társa követte el, aki történetesen rendőr. A polgárőrön volt turulos póló, a rendőrön pedig fekete csukjás felső.
Ennél azért okosabbnak hittelek. Lassan olyan leszel, mint a bika, aki piros posztót lát. Állami ünnepségre ne menj, mert ott is láthatsz címeres, koronás zászlót és még a végén rosszul leszel. Komolyan aggódok érted!
aaronhotchner
A kis szittya Rambónak meg a Rosco sheriffnek már rég hűvösön lenne a helye ha tényleg nem fogná valaki a kezüket. Az a gond, hogy mostanság a szélsőséges dobálózóknak nagyobb a becsületük mint másnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.