Sorozatban harmadik hónapja csökken ismét a hazai boltok forgalma, főleg benzinre és műszaki cikkre költünk kevesebbet, mint korábban. Élelmiszerre és ruhára viszont több pénzünk megy el. Ez azt jelzi, hogy az emberek többsége már nem nagyon tud spórolni, csak a legszükségesebb dolgokat veszi meg. Idén júniusban a tavalyi év hasonló időszakához képest 1,7 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom, míg májushoz viszonyítva stagnált a magyar üzletek forgalma - olvasható a KSH péntek reggel közölt statisztikájában. Sorozatban ez volt a harmadik hónap, amikor év/év alapon csökkentek a kiskereskedelmi eladások, a visszaesés azonban mérséklődött az áprilisi 2,8 százalék és a májusi 2,5 százalék után.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@entero: Aki meg nem kap semmit mert kikerült a rendszerből
az dögöljön éhen lazán !
Már ne is haragudj, de neked ez az ivás meg a cigi a vezérhangyád ?
Azt hiszed mindenki iszik és cigizik ?
Biztos van olyan is de a legtöbbnek kenyérre sincs pénze nem cigire !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@talánegyszer: Nem hinném hogy téged bárki is megkért volna hogy beleszólj mások beszélgetésébe.
KöBüKi
@entero: Kádárt tartsd nagy tiszteletben!!!A keleti blokk országai közül magasan itt volt a legjobb lét!!!Nagyon jól lavirozott és politizált az oroszoknál.!És számos egyéb komoly eredménye volt!Igyekeztem megtanulmányozni az 50-es évektől Kádár végnapjáig a magyar történelmet!Eleinte Én is a vérét vettem volna szivem szerint,de ma az utóbbi 50 év kimagasló politikusának tartom,és nem volt semmi a negativumokból eljutni idáig.!!!
entero
@KöBüKi: A kedvedért majd tiszteletben tartom...:-)))
KöBüKi
@entero: A kedvemért ne tedd.!A magad önbecsülhetőségéért győződj meg róla.!Én sem hittem hogy 15-16 év után ilyen gyökeres fordulatot vesz az érték itéletem,és ráadásul ehhez semmi köze az elmult 22 évnek.!!!
KöBüKi
@nmaria: Nem jól látod!Mindent meg lehet unni egyszer.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.