A személyi jövedelemadót (szja) és a társasági nyereségadót is tovább szeretné csökkenteni a miniszterelnök; Orbán Viktor szombaton Kőszegen, a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű közéleti rendezvényen beszélt szándékáról. A kormányfő szólt arról is, hogy "pillanatokon belül visszavásároljuk az E. ON-t a németektől", a felsőoktatást érintve pedig azt mondta, hogy Európa legversenyképesebb rendszere lehet majd a magyar az ágazat átalakítása után.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bugajakab
Nekem meg úgy tűnik, te saját néped ellensége vagy.
Haszonélvezője - gondolom - minden jónak. Én, és még vagy 8 millió ember, csak a kárát látjuk ennek az ámokfutásnak. Vezetők, főhatóságok, királyok, papok, stb. mindig voltak.
De néha azért besokallt a nép, s változtatott a renden. Érted?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@entero: Sajnos nem jól látod!Kétségtelen hogy sok az autó az utakon,de ne tévesszen meg mert amennyit a kuton tankolnak abból csak a szomszéd faluig futja.!!!Egy forgalmasabb kuton eltöltöl egy fél órát egy kávé mellett és meglátod!!!Azon tul anyám mondotta volt anno: A hasunkon tuidunk spórolni,mert azt senki nem látja hogy mit eszünk.!!!Keleti országrészben mondjuk végigjössz a 4-es főuton és látod hogy éttermek garmada bezárva,egy része elbontva,félig-meddig elhordva.Az átkosban ezek virágoztak,bementünk reggelizni,visszafelé ebédelni amikor kiküldetésben voltunk.!!!Bármerlyik falu boltjába körülnézel,látod hogy mit vásárolnak az emberek.!És akkor majd kinyilik a szemed.!!!
KöBüKi
@entero: Ebben is tévedsz!A mai emberek döntő többsége még eleink gondolataiból táplálkozik.!Miszerint azért mert vetsz,még nem biztos hogy aratsz.!De ezek az emberek azt is tudják,ha ellopják a létüket,és nem a gazdaság elinditásával foglalkoznak,akkor baj van!!!Nagyon sok tehetséges,rátermett ember van országunkban,és nagyon soknak tönkretették a cégét az eszetlen rendeletekkel.!
Zolee75
Ha "pillanatokon belül visszavásároljuk az E.ON-t a németektől" akkor pillanatok alatt megdrágul az áram mégjobban!!!
nahát
@Zolee75: csak neked lesz drágább, mert ezt várod! :)
silber13
@entero: Bizony igazad van. Önnönmagának legnagyobb ellensége a magyar.Mi más is lehetne, mikor a magyarság jelentős része egy hungarofób betegagyút választotta meg vezérré!
Zolee75
@nahát: Hidd el neked is meg fog drágulni!!Nem fogja Ormány azt mondani h Tisztelet a kivételnek nem emelek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.