Mai ülésén a kormány leszállíthatja az alapvető élelmiszerek áfáját, értesült a Népszava. A döntés segíthet az élelmiszerárak emelkedésének megfékezésében, a termelők túlélésében, másfelől 60...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Mobil123: Legyen igazad! De ami most ebben az országban megy az közröhej. Gondold el 3 gyereket taníttatunk és csak egyre adtak csp. Aztán meg kitalálták hogy majd beszámítsák a nyugdíjba... Ezek nem normálisok!
Mobil123
@sziráki ágnes: Hát akkor Te ezek szerint kiestél a nagy családi adózásból?
sza
@Mobil123: Kitörölhetem vele, mert ketten a férjemmel nem keresünk anyit hogy egy gyerek után is kitudjuk használni!
Mobil123
@sziráki ágnes: Hát sajnálom. Amikor először olvastam az adótervezetet az első gondolatom az volt, hogy a Orbán magára írja (bocs íratja) a törvényt, egykét kolléganőm nézet bambán, aztán rájöttek.
sza
@Mobil123: Ahhoz mindíg sok volt a fizetésünk hogy bármit, például gyermekvédelmit, ki tudjunk használni. Ahhoz meg kevés hogy meg éljünk belőle! Ezekkel a dolgokkal nagyon sokan nincsenek tisztában, teljesen más jár az egyik nagycsaládosnak, és nem sok minden a másiknak! De nem panaszkodom! Örülök nekik szépek okosak és a lényeg egészségesek!!
Mobil123
@sziráki ágnes: Így van, a gyerekek egészsége a legfontosabb.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.