A napokban érdekes levél érkezett az elektronikus postaládánkba, amelyben arról olvashattunk, hogy az egyik nyíregyházi autóbuszon túlkapáson érték az ellenőröket. A hozzánk érkezett levelet továbbítottuk Danku Andornak, a Szabolcs Volán Zrt. személyszállítási igazgatójának, aki válaszlevelében leírta, hogy a társaság miként látja a történteket. Ön mit gondol, kinek van igaza?

Forrás: szon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lamantin06
Az utas csak az igazát keresi de mind addig nem találja mig az ügyét a jegykontrol kft társtulajdonosa vizsgálja ki aki mellesleg a SZ v ZRT üzletág vezetője. Tulkapások addig lesznek mig követelmény lesz a napi feljelentési kvóta
scad
Azt se tudod miket írsz....napi feljelentési kvóta?????
marlin
Mindkét oldalról "necces" a történet!! Szerintem a anya levelében leírtaknak nagyobb az életszerűsége!! Az igazgató levele több - eleve összebeszélésen alapuló - meseszerű elemet tartalmaz!!
Rézangyal
Ezt velem a DKV játszotta el anno. A fiam középiskolába járt és abban az évben valami oknál fogva a pesti nyomdában csúsztak a diákigazolványok elkészítésével. Ennek ellenére szeptemberben megvettem neki a diák-troli bérletet és mellé tette a régi diákot. Ellenőr jött, hiába bizonygatta a gyerek, hogy még nem kapták meg az újat, jött a bünti, majdnem 7000 ft-ról. Mondtam nekik, hogy egy nagy lókukót nekik a seggükbe, jelentsenek fel, de nem fizetek!
Fel is jelentettek, bírósági ügy volt belőle. Be se mentem a Bíróságra, kértem egy igazolást az iskolától, hogy az érvényes diákigsik csak október közepén érkeztek meg, meg is kaptam. Ehhez az igazoláshoz csatoltam a szeptemberi bérletjegyet és a számlát. Tárgyalás nélkül kivágta a Bíróság a DKV-t. Kicsike fegyvertény, de én roppant boldog voltam. Nemcsak ezért, mert nem kellett fizetni, hanem úgy éreztem, végre valamiben igazságot szolgáltattak nekem és a fiamnak. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.