Főként Magyarország pénzügyi-gazdasági helyzetéről és az IMF-tárgyalásokról volt szó az Orbán Viktor kormányfő részvételével zajlott beszélgetésen, a tizenegyedik kötcsei találkozón. A kormányfő szerint 2008-ban egy rossz IMF-megállapodás született, most a kormány egy jó megállapodás tető alá hozásán dolgozik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Amióta élek mindig remélek ,de csak álom !Mindenki hazudik lop ,a népünk meg nyomorog !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Pálinkafőző Rézüst: @Fater59: "...a mostani kormány politikája viszont nem a megszorításokon alapul..."
Ezt a mondattöredéket vettem górcső alá. A lényege a hozzászólásomnak kb az lehetett, hogy hiába hívják a szart másképp, az akkor is az, ami. Amit ő kiigazításnak hív, az lefordítva magyarra, az megszorítás.
Nem biztos, hogy pont ezekkel a szavakkal írtam le, de ez volt a lényeg, és akkor sem fogalmaztam sértő módon senkire nézve sem. Legalábbis olyan módon nem, hogy azt törölni kellett volna.
Mindegy, ez van. Valakinek én is csíphetem a szemét...
yazo64
@kkalman: Jaj, hát nincs olyan szó hogy megszorítás, nna!
Írtak maguknak már egy új értelmező kéziszótárt:)
vörösfuvalat
Rossz után most jön a jó ::: ha maradtok Viktorom ki van zárva! vagy távozni akartok? mert akkor tényleg jó jön sőt Kánoán .
sza
@kkalman: Tovább megyek... Nem megszorítás hanem ellehetetlenítés folyik!! Minden dolgozó kisembert büntet a kormány!! A nem dolgozókat meg kutyába se veszi mert azoktól nem lehet semmit elvenni mert nem hagytak nekik semmit!! Ez a kormány a gazdagoké akiknek minden megmarad, sőt... tömik a zsebüket azzal hogy bevezették az egykulcsos adót!!
sport50
kell a duma a megmaradt szavazóiknak!!mert más már nem hisz nekik!!!
Carpediem
@Bugajakab: Róna Péternek igaza van, én meg úgy gondolom, hogy vezérünk gyógyszere reggelente elgurul, nincs ami a szürke állományt kordába tartsa ... talán azért ez a sok zagyvalék!
Egyébiránt - ha tévedek javítsatok ki - 2-3 hete mintha azt mondta vala, hogy "ez bizony fájni fog"! Bakker, qvára utálom, hogy mindig, minden fáj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.