Magyarországon nőtt a legjobban az építőipar termelésének volumene júliusban az Európai Unió tagországai közül az Eurostat szerdán publikált adatai szerint.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ez egy tévedés! 600 építőipari vállalkozás ment csődbe. ha nőt az építőipar termelése akkor nem mentek volna csődbe vállalkozások.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Mégegy dumaszínház.
Ha -11% ról +1-re emelkedik, akkor télleg emelkedett:)))))
Igaz, hogy a béka segge alatt van, de így kell kimutatást csinálni:))

Akkor most elmondanám, hogy a Balaton partján a 4 évvel ezelőtt épített és 8 millióba kerülő apartmanok, most 4,5-5 millióért megvehetők, ha készpénzzel fizet valaki.
QQCSI
Anno, amikor a cucilista rendszerben statisztika c.tantárgyat oktattak a számomra,
a klasszikus humor volt:
ha Albániában megellik "A" tehén, akkor az albán szarvasmarha-állomány ...200%-os fejlődést mutat.
adrenalink
És ugyan mit építenek? Hacsak nem a Bandzsa Halandzsa álomvilágát...
nmaria
Akkor az építőipari szakmunkások miért külföldön dolgoznak?- biztos nem azért, mert van itthon munka. Vagy talán az építőiparban is közmunkások dolgoznak? Szóval ez csak kacsa.
bundi
mondjuk a londoni olimpiai építkezések tükrében azt mondani, hogy a milyenk még ennél is jobban nőtt az kissé nevetséges, és igen finoman fogalmaztam. ma voltam lent a temzénél, és csak a parton 14 toronydarut számoltam össze. és azzal hogy valaki azt mondaná, hogy london csak egy város, és nem az ország, azért illik hozzáfűzni, hogy többen élnek ott mint magyarországon összesen. de remélem megjelenik valamelyik fideszes éltapsoló, és megpróbál lehurrogni, hogy rosszul tudom, mert most nagy kedvem van vitatkozni. tehát várom nahát, és kedves csapata reagálását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.