Az ellenzéki együttműködés hiányában, és az MSZP erősödése miatt egyre szűkül a politikába való visszatérését lebegtető Bajnai Gordon mozgástere. A volt kormányfőnek az LMP-vel szövetségre lépésben reménykedő stábja Mesterházy Attila MSZP-elnökkel került szembe, aki az elmúlt egy évben vaskézzel szervezte át a pártját arra törekedve, hogy egyedül vághasson neki a 2014-es választásoknak. Az MSZP-ben komoly viták folynak a kampánystratégiáról, így arról is, kell-e a szocialistáknak egy külső miniszterelnök-jelölt, és mit nyernének Bajnai indításával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Míg Mesterházy keménykedik és arrogáns, addig Bajnai nyugodt, szelíd stílusát én jobban kedvelem. Nekem nem kell a hőzöngő, Orbán stílus, amit Attila átvett Viktortól, engem a szakértő Bajnai fog meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
@Kutyafüle: Én másképp fogalmaznék : az öreg MSZP-sek már felvették az IMF- től a fiatalok pedig azt várják, hogy mikor vehetik már föl.
Kutyafüle
@kacsa0707: Hát...nézd, a 2010-es bukásnak nagyrészben a korrupció volt az oka, ez tény.
Viszont az, hogy tülekednek a húsosfazék mellé, ez mindegyikre elmondható
Sztem országos jelenség
kacsa0707
@Kutyafüle: Bocsi de a hozzászólásom nem pártalapúnak szántam, de eddig őrájuk volt jellemző a hitelfinanszírozás, egyébként teljesen igazad van.
kkalman
@Kutyafüle: A fiatalokat nem is engedik még a húsosfazék közelébe, csak nagy néha egyet-egyet, hogy elmondhassák, fiatalodik a párt. De ez igaz a többi pártra is. Mikor kellően agy mosottak, agyhalottak lesznek, akkor léphetnek csak színre. Addig KUSS a nevük.
Kutyafüle
@kkalman: Ebben is, mint mindíg egyetértünk maximálisan. Ezt is már elmondtam a megfelelő helyen nagyon sokszor, de ...de...maradt minden a régiben:((
kkalman
@Kutyafüle: Mert ez az a hely, ahol semmi sem változik. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.