Újabb milliós jutalmakat söpörhettek be állami cégek vezetői. A nagy állami vállalatok topmenedzserei mellett a jó munkáért két fejlesztési társaság vezetőjének markát is jelentős extrapénz ütötte.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Milliós jutalmak! Már megint! Hogy nem sül le a bőr a képükről, aljas gyalázat milliós nagyságrendű jutalmakat kifizetni, miközben az ország az összeomlás szélén áll!
Jut eszembe..azokat az embereket, akik az ország túlnyomó többségét képezik, és éheznek nyomorognak, mikor fogják jutalmazni?! Momentán azért mert az adókba a megszorításokba, az éhezésbe, és kilátástalanságba még nem haltak bele???!!!
Na őket kellene megjutalmazni, amiért képesek túlélni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
azért mondja a vezér,hogy haladnak előre!!!
human
Kell a konyakra a pénz, no.
Azt látni kell, hogy bizonyos vezetők teljesen jogosnak vélik gazdasági válság idején vagy hibás vezetés esetén is a prémiumokat. Ha nem kapnák meg, fel lennének háborodva, hogy pedig ők bejártak dogozni, ezért nem szúrhatják ki a szemüket 10 milliós alapbérrel. No ezek azok akik nem csak hogy leszrják, hogy mások 60-70 eFt-ból egy lélpésre vannak a halyléktalanságtól, de EL SEM HISZIK, hogy létező problémáról van szó, hiszen nekik olyan egyszerűen megy az életük.
overdose
Itt a spórólás magatoknak millókat a nép meg fizesse amit elk... undoritó amit műveltek hazug mocsok banda!
gergely
Na most akkó' váccság van vagy van pénz dögivel?
sza
Mi ebben a hír? Ez természetes... A jól keresőknek több jár még akkor is ha nem jól végzik a dolgukat! a minimál béreseknek , a közmunkásoknak meg semmi, csak pofa be!
kukac50
Nincs recesszió ? Nincs válság? Miért emelkedtek az árak 6,6 %-al augusztusig?
Erre van pénz? Orbán slepjének jár az alapvető élelmiszerek meg drágulhatnak,lassan éhen halnak emberek miközben ezek meg osztják maguk között a sok pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.