Emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, miután 2012. október 17-én Táton egy családi házban holtan találták az ott élő 66 éves nagymamát és 44 éves lányát. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével a képen szereplő, a családdal együtt élő 21 éves unokát, Molnár Rolandot gyanúsítják, akit nagy erőkkel keres a Rendőrség.

Forrás: police.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
www.police.hu/friss/kom_121019_03.html Az Esztergomi Rendőrkapitányság szabadidős őrmestere fogta el 2012. október 19-én 07:30 óra körüli időben a
táti kettős emberölés gyanúsítottját. A rendőr szolgálatból hazafelé tartva az esztergomi buszvégállomáson vette észre a 21 éves fiatalembert, aki az Esztergom- Dorog-Budapest útvonalon közlekedő menetrendszerinti buszra készült felszállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok