Dobrev Klára: Ismét valakik ki akarják rángatni Európából az országot, vissza akarják húzni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Az igazságnak tartozom annyival, hogy kimondjam: ehhez ti is hozzájárultatok, Klára. Hogy stílusos legyek: nem kicsit. Magyarország ma a pokol tárnáca, kisstílű uzsorások , gátlástalan karrieristák és politikai kalandorok üzelmeinek a tárházát nyújtva.
Ti arra szerződtetek, hogy a hazánkat a jóllét felé taszigálva fogjátok képviselni az érdekeinket. Ehhez képest oda jutottunk, hogy Kína és Oroszország polipként tekeredik ránk, és fojt meg minket,. Ti a tűz közelében voltatok, vagytok, ezért a mulasztásotok súlyosabb mint a civil társadalomé. És, igen, most dühös vagyok, mert legkevesebb 14 év múlt el anélkül, hogy hitelessé tudtatok volna válni.
Gusztos István már '14-ben felvetette, hogy nem szabad a Parlamentben asszisztálni a fidesz kétharmadához. Már ennek is 10 éve. Ez alatt a 10 év alatt is emberek millióit károsította meg a fidesz, anyagilag , erkölcsileg , egészségileg, miközben ti felvettétek a biztos havi apanázst, s nem kellett a munkátok, az otthonotok elvesztésétől félnetek, nem kellett azzal a tudattal élnetek, hogy a gyereket nem fogjátok tudni taníttatni, és isten ments' egy betegségtől, mert itthon nem biztonságosak az egészségügyi intézmények, a magánrendelő pedig egy vagyont kér minden vizsgálatért.
Klára, az addig rendben van, hogy Európai Egyesült Államok. Azt sem kétlem, hogy helyzetbe kerülve el tudnád vinni a hátadon ezt az országot. De nem tudsz helyzetbe kerülni, és láthatóan nem is találod a megoldást. Vagy a helyed. Ha keresed, egyáltalán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.