Nem tetszik az Európai Unióban a magyar gazdaságpolitika, ezért mondták az, hogy nem látják biztosítottnak a 3 százalék alatti GDP-arányos hiányt Matolcsy szerint. A nemzetgazdasági miniszter azt mondja, Magyarország nem módosít a gazdaságpolitikáján.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Don Quijote
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Pedig a gazdaságpolitikájuknak hála, az a 3% egyre kisebb összeg lesz. Mivel a GDP folyamatosan csökken, így kevesebb a három százaléka is. Annak meg nyilván semmi köze a kiigazításnak nevezett megszorításokhoz, hogy rendre elszámolják a költségvetést, az ideit is 1,5%-os növekedéssel számolták, ezt majdnem sikerült is elérni, csak mínuszban. A jövő évit 1,6% növekedéssel számolva dobták össze sebtiben, amit most levittek 0,9-re. Így persze borul az egész. De ennek semmi köze semmihez, csakis az EU tehet minden egyes pofáraesésről.
kerék
Teljesen jellemzi a fideSS mentalitást: ha valamit elbasznak gyorsan másra fogják.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a farok még 2 valóban valós számot nem mondott semmivel kapcsolatban! Fanok, fannék száját még betömheti a ...számaival, de értelmes, realitással rendelkező emberek vagy sírnak vagy röhögnek ezen a farokon, habitustól függően.
marlin
Nekünk nem attól rossz, hogy Brüsszelben számolnak, hanem attól, hogy "többfelénézö György Huba" nem tud még számolni sem!!
kkalman
Csámpás szem! Attól még nem leszel normális, nagy tudású valaki, ha a hülyeségedet másra fogod.
Van az a mondás, aki hülyének született, az hülyén is hal meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.