Az IMF tárgyalásokért felelős miniszter szerint keserédes számunkra az ünnep, mert Magyarország 1956-hoz hasonlóan ismét idegen erők szorításába került. Varga Mihály azt mondta: ismét távoli érdek hozta fejünkre a bajt. A Fidesz alelnöke szerint szabadságharcos nép a magyar, amit a 2010-es kormányváltással be is bizonyított. Varga Mihály azt is mondta: azok a népek a történelem során eltűntek a süllyesztőben, amelyek a magyarságra törtek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
Jaj Misi ! nem veszitek észre hogy , saját torkotokat szorongatjátok. Nem idegenek azok az erők hanem a ti brutális hülyeségetek.
sokanvagyunk
Nocsak! a végén még behívja az oroszokat!
silber13
Misi! Közvetlenül a környezetedben keresd az "idegen erőt!" Az egyiket a csútok valamelyikén, vagy bizonyos focipályák lelátóján, halaszthatatlanul hívatalos magánügyeinek intézése közben, a másik ókulárés Un(D)ortodoxot vagy a NGM nevű kabaréban,vagy a Mesemúzeum , továbbképző előadójának falai között.
Dr.luigilongo60
Remélem hamarosan a ti nyakatokat szorongatják majd valami idegen erők Misikém.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok