Magasan lekörözi a tavalyi legnagyobb adósokat Horváth Mónika Zsuzsanna, aki a legfrissebb toplista szerint 3,5 milliárd forinttal tartozik az államnak. A kopottas üllői ház azonban, ahol tavaly még lakott, nem árulkodik mesés vagyonról. A család régi kocsija sem. A szomszédok szerint Horváth Mónika külföldön takarít, és egyszerűen rászedték. "Nevetséges, soha nem volt öt forintja sem, nemhogy milliárdjai" - mondta a házának kapujában állva az [origo] riporterének annak a nőnek az egykori szomszédja, aki az adóhivatal listája szerint a legtöbb adóval tartozik a magyar államnak. A szombaton nyilvánosságra hozott adatok szerint Horváth Mónika Zsuzsanna 1,893 milliárd forintnyi adót nem fizetett be, az emiatt kiszabott bírsággal együtt a restanciája 3,5 milliárdra rúg, simán lekörözi ezzel a tavalyi csúcstartókat. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) legfrissebb hátralékrekorderének bejelentett lakcíme egy Üllő szélén álló, kopottas családi házban van, nem messze a települést...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Évente hány milliárdos tartozást hajt be a NAV? Vagy csak hagyják hízni az adósok listáját? Miért olyan nehéz behajtani ezek az adókat és miért nem tudnak együttműködni a rendőrséggel?
szaboria1
Vajon hány hajléktalan nevén futnak még vállalkozások ami után egy fillér adót sem fizetnek?
Lehet, hogy az adatait felhasználva történtek a csalások, és a csalók meg most meg jót röhögnek a markukba. Amennyiben nem volt köze hozzá talán jobb lenne ha jelentkezne igaz a mostani igazságszolgáltatás nem áll stabilan a lábán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.