Helyszíni bejáráson mutatták be szerdán azokat a fejlesztéseket, amelyeket a fehérvári Sóstói Stadionban és az azzal szemközti területen folytatnak. A látványsportágak támogatására kiírt pályázat keretében öt füves és két műfüves futballpálya létesül, valamint megépül egy 1700 négyzetméteres műfüves csarnok és két öltözőépület is. A beruházások önrészét, 500 millió forintot a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia biztosítja. A teljes beruházás meghaladja a 1,5 milliárd forintot, melyből egymilliárdot a társasági adókedvezmény (TAO) keretében az állam biztosít. Az utánpótlás-nevelő központ kialakítására határozatlan időre térítésmentesen bérbe adta a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak a Sóstói Stadion és a mellette lévő edzőpályák területét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ratkó
Tisztelt Államférfiak ! Kérem, hogy menjenek el Szemere községbe, s nézzék meg azt nyomort. (Most voltam ott halottak napján) Ha ez után is úgy gondolják, hogy a focit kell fejleszteni, akkor kérjenek gyógyszert a Richter Gedeon Zrt-től.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Ez a pénz nagy segítség lenne, a felcsúti operett jobbágy gyógykezeléséhez !!::))
overdose
@kukac50: Mit mondot a törpe?Ha én leszek a miniszter felcsút lesz a főváros! a mi pénzünket sajátjaként kezelik ,az összes Simicska cégek,saját alapitvány ahová dől a manna,
végtörlesztés, eltüntetett milliárdok ?gripen ügy,naponta törvények? undoritó soha többé fidesz! búkjanak !!! be vannak tojva azért ez a sok hűhó!
silber13
@anka: Valamikor, gyerekkoromban én is laktam Győrben, ha jól emlékszem, a Knézich utcában. Mellettünk valamiféle olajgyár, vagy olajütő volt, egy tér végében.
anka
@silber13: - az olajgyár már sajnos nincs, mint a többi élelmiszer ipar sem. - mind felvásárolták és bezárták! - Győr ilyen téren önellátó volt, de már nem! - na de van jó sok bevásárló központja..., ami tátong az ürességtől!!!
silber13
@anka: Azzal a térrel szw,ben, mintha valami rendelő intézet / akkori OTI / lett volna. És a téren pöfögött az olajgyár kicsiny gőzöse. Mi "Nyalókának " hívtuk.
anka
@silber13: - a Híd utcában volt az OTI, most ilyen elfekvő...:( - az olajgyárat lebontották már rég, sokáig parlagon hevert a terület. - most kezdik beépíteni, teniszpálya meg hasonlókra...:(
- egyébként én Pesten laktam gyerekkoromban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.