Helyszíni bejáráson mutatták be szerdán azokat a fejlesztéseket, amelyeket a fehérvári Sóstói Stadionban és az azzal szemközti területen folytatnak. A látványsportágak támogatására kiírt pályázat keretében öt füves és két műfüves futballpálya létesül, valamint megépül egy 1700 négyzetméteres műfüves csarnok és két öltözőépület is. A beruházások önrészét, 500 millió forintot a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia biztosítja. A teljes beruházás meghaladja a 1,5 milliárd forintot, melyből egymilliárdot a társasági adókedvezmény (TAO) keretében az állam biztosít. Az utánpótlás-nevelő központ kialakítására határozatlan időre térítésmentesen bérbe adta a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak a Sóstói Stadion és a mellette lévő edzőpályák területét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ratkó
Tisztelt Államférfiak ! Kérem, hogy menjenek el Szemere községbe, s nézzék meg azt nyomort. (Most voltam ott halottak napján) Ha ez után is úgy gondolják, hogy a focit kell fejleszteni, akkor kérjenek gyógyszert a Richter Gedeon Zrt-től.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
2,6 milliárd Felcsútnak először, aztán jár körbe-körbe a pénz. Elmebetegek. Milliók meg éheznek. A csalánt már a sajátjukhoz is használhatnák.
Nakimaga
Megint csak a hajléktalanok megsegítésére hívnám fel a kormány figyelmét!
Többen nekik köszönhetik a helyzetüket!
silber13
@Nakimaga: Gondolod, érdekli őket a hajléktalanok, az éhezők helyzete, sorsa? Ugyan már! Az állandó szabadságharcok, nemzetmentések közepette ilyen "pitiáner dolgokkal" nem foglalkoznak!
almosd
Ezért nem lesz nekünk még nyugdíjunk sem ,leamortizálja az egész országot ,lassan nincs mit ennünk de sportpálya az kell ,ott kéne jól felrúgni a pályán.
KöBüKi
Megérdemeljük.!Ez a birka nép nem való semmire!
Másutt már elzavarták volna őket.!!!
Hellcat
A kurva fociba aztán rohadtul kell a pénz...
overdose
Ezért a sok megszóritás hogy a baromságait fizesse a mi pénzünkből!Lesz elszámoltatás!
gabrella
Az iskolákban meg fáznak a gyerekek, nincs fűtés, ennivaló!
nyanya001
@Horizont: Nem lopnak... eleget !
Hogy a kezük száradna le !
Ratkó
Tisztelt Államférfiak ! Kérem, hogy menjenek el Szemere községbe, s nézzék meg azt nyomort. (Most voltam ott halottak napján) Ha ez után is úgy gondolják, hogy a focit kell fejleszteni, akkor kérjenek gyógyszert a Richter Gedeon Zrt-től.
marlin
"A beruházások önrészét, 500 millió forintot a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia biztosítja".
Vagyis a magyar nép!!
"A teljes beruházás meghaladja a 1,5 milliárd forintot, . . "
Amit szintén az éhező és fázó magyarokon fognak "leverni"!!
És van, aki itt veri a mellét, hogy ezekre szavazott!!
Száz vasútat, ezeret!
Csináljatok, csináljatok!
...
...
Bennök árad a müveltség,

A fideszes műveltség!! Hajrá Magyarország!!
marlin
@marlin: "Száz stadiont, ezret" akartam írni, de annyira undorodom ezektől a nagyzási hóbortban szenvedő majmoktól, hogy "elkapkodtam"!!
scandináv
@marlin: Amíg ezek vannak, úgyis mi fizetünk mindent.
silber13
@Horizont: Mindkettő létezik. @Ratkó Szemerén, a borsodi településen járt. Én is jártam arra. Az maga a katasztrófa. Persze fejenagyjaink nem látogatják az ilyen helyeket, ők annál finnyásabbak.
szaboria1
@entero: Na látod itt is bizonyított tény, hogy átvernek minket.Össze vissza hazudoznak és azért találnak ki különböző adókat, hogy a hobbijukra is adhassanak pénzt. De nem sokára jön még kutyára dér.
Dr plágium
@Horizont: Igen, és mindez csak azért mert dohányoznak.
entero
@KöBüKi: Akkor hajrá, ne csak nagy szavak legyenek, zavard el őket!
entero
@Nakimaga: Többen meg saját maguknak köszönhetik a helyzetüket. Ezt sem kellene elfelejteni azért.
KöBüKi
@entero: Egyedül sajnos nem megy.De nagyon sokan vagyunk,akik a közeli jövőben egymásra találunk,és akkor...
@entero: Tényleg udvaros vagy.!Ha nem az lennél,akkor tudnád hogy az aktiv emberek döntő nagy többsége csak a munkaerejét tudja-akarja eladni.Ugyanúgy mint bárhol máshol.!Be is tenné a kaput ha másképp lenne.!!!
Viszont akik erre rendezkedtek be,azok döntő része éhbérért dolgozik,vagy munkanélküli.!!!Kétségtelen hogy vannak akik saját hibájukból,felelőtlenségükből adódóan kerülnek,kerültek rossz helyzetbe.!Tehát azzal a nagy többséggel kellene inkább foglalkozz akiket hőn szeretett pártod és kormáányod sodort lehetetlen helyzetbe.!Amiről te beszélsz az csak egy kibúvó.!!!
KöBüKi
@Horizont: Kikre is szavaztál??Mert akinek nem inge az ne vegye fel,de akiknek igen,az ÖLTÖZKÖDJÖN MÁR FEL.!"
kedwes
Megint felrémlik egy emlék.
Hofink mondta:
- Ön tud úszni?
- Nem!
- És, ha megfizetem?
vörösfuvalat
@Horizont: Kedves Horizont! Elnézést de ezek a megmozdulások többsége nem úgy alakul ki , hogy megy két ember az utcán és az egyiknek van egy ötlete , hogy döntsük meg a kormányt aztán megdöntik.Fontos, hogy milyen a közhangulat de legalább olyan fontos, hogy legyen pénz a megmozdulás megszervezéséhez. Legyen pénz egy aktivista hálózat kiépítésére. pl polgári körök Mit gondolsz miért akarja Orbán csökkenteni a pártok támogatását és miért akarja megtiltani a külföldről jövő pénzeket.Szerinted miért lehetetlenítette el gazdaságilag a szakszervezeteket. Bár a mostani vezetőik egy kivételével a munkásmozgalom szégyenei. A lényeg amíg nincs pénz paripa fegyver addig a mostani kormánynak nem kell félnie.
anka
@silber13: @Horizont: - Győr-Sopron megyében is van Szemere.
kukac50
Felcsútot azt kell segíteni a rokkantaktól a sok gyerekes családoktól meg el kell venni.
KöBüKi
@Horizont: Mi történt,szó bennszakadt???Kérdeztem.!!!
kkalman
@almosd: Nem felrúgni kellene a pályán, hanem beépíteni, de jó mélyen.
almosd
-heló ,te sem vagy álmos...,igen de inkább olyan helyre ahol felül beton van ,még képes a bestiája és kimászik.
kkalman
@szaboria1: Jobban tetszik nekem a mondás olyan formában, jön még a kutyára teherautó. Hatásosabb, mint a dér.
kkalman
A háti-putim van tele ezzel a szájbalökött hülye focimániával. Ha ezek a fakezű, falábú vicsingerek legalább egy egyenest tudnának rúgni abba a szerencsétlen bőrgolyóba...
De sokuknak még ez sem megy, az eredményességről meg ne is beszéljünk.
Épp ma volt a TV-ben, sokszoros EB, VB győztes sportolóink, csak azért, mert olimpián még nem szereztek pontot érő helyezést sem, teszem hozzá, önhibájukon kívül, mert helyettük mást vittek ki, minimálbérből készülnek a versenyeikre. Fakezű, falábú vicsingereink meg teljesítmény és eredmény nélkül élnek nagy lábon, immár hosszú évtizedek óta.
...és még támogatást is kapnak. De mire...?
silber13
@anka: Megkerestem, csak azért nem tudtam róla, mert hivatalos neve Győrszemere. És elolvasva a róluk írottakat, nem tűnik kimondottan szegénynek. De azért köszi.
anka
@silber13: - bocsi, hogy nem raktam elé a Győrt, de tudom mert Győrben lakom...:P
- amúgy Győrszemere tele van cigánnyal. - ilyen is olyan is...
Fater59
Ez a pénz nagy segítség lenne, a felcsúti operett jobbágy gyógykezeléséhez !!::))
overdose
@kukac50: Mit mondot a törpe?Ha én leszek a miniszter felcsút lesz a főváros! a mi pénzünket sajátjaként kezelik ,az összes Simicska cégek,saját alapitvány ahová dől a manna,
végtörlesztés, eltüntetett milliárdok ?gripen ügy,naponta törvények? undoritó soha többé fidesz! búkjanak !!! be vannak tojva azért ez a sok hűhó!
silber13
@anka: Valamikor, gyerekkoromban én is laktam Győrben, ha jól emlékszem, a Knézich utcában. Mellettünk valamiféle olajgyár, vagy olajütő volt, egy tér végében.
anka
@silber13: - az olajgyár már sajnos nincs, mint a többi élelmiszer ipar sem. - mind felvásárolták és bezárták! - Győr ilyen téren önellátó volt, de már nem! - na de van jó sok bevásárló központja..., ami tátong az ürességtől!!!
silber13
@anka: Azzal a térrel szw,ben, mintha valami rendelő intézet / akkori OTI / lett volna. És a téren pöfögött az olajgyár kicsiny gőzöse. Mi "Nyalókának " hívtuk.
anka
@silber13: - a Híd utcában volt az OTI, most ilyen elfekvő...:( - az olajgyárat lebontották már rég, sokáig parlagon hevert a terület. - most kezdik beépíteni, teniszpálya meg hasonlókra...:(
- egyébként én Pesten laktam gyerekkoromban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.