Holtan találták meg az öt napja Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiút – értesült a Hír Televízió. Nem megerősített források szerint a gyermeket agyonverték. A gyereket az elmúlt napokban több százan keresték a környéken. A Hír Televízió értesülései szerint holtan találtak rá az öt napja Kaposváron eltűnt felsőmocsoládi kisfiúra. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki végzett a fiúval, de információnk szerint egy embert már elfogott a rendőrség.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@nyanya001: Ez biz' így szokna lenni!:-)
De sajnos megtalálja a párját ott is!
szaboria1
Ilyenkor bennem is él kár volt eltörölni a halálbüntetést.
Dulcinea
Szegény kicsi fiú nyugodj békében, az életed hirtelen véget ért!:(

Iszonyatos ami történt, remélem az elkövetőt örökre lesittelik...
Pilóta
"Úgy tudjuk: a nevelőanya az eltűnés után, még hétfőn jelentette, hogy ellopták a kocsijukat. Amit a rendőrség kedden meg is talált. A benne ülők azt állították, nem lopták az autót, úgy kapták azt. Információink szerint vérnyomokat is talált a rendőrség. Ezért vettek csütörtökön DNS mintát az édesanyától. Úgy tudjuk: a rendőrség három embert vett őrizetbe. Információinkat nem erősítették meg."
--- Tipikus!
nyanya001
@Pilóta: A rendőrség 2 órakor tart sajtótájékoztatót !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.