A Külügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium megdöbbenéssel értesült arról, hogy ismeretlen tettesek meggyalázták az Egyesült Államok Légiereje II. világháborúban lezuhant katonáinak szigligeti emlékművét. Mindkét minisztérium a leghatározottabban elítéli a kegyeletsértő és vandál cselekedetet. Erkölcsi kötelességünk a Balaton parti településnél hősi halált halt Robert G. Evans pilóta főhadnagy, Horace G. Barksdale lövész törzsőrmester, Cecil R. Boles mérnök őrmester, Guy Marsh, Jr rádiós őrmester és Walter W. Rowe lövész törzsőrmester emlékének méltó őrzése.

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farkas
A halottak már egyformák. Anya szülte őket, nem önként bombáztak, a kegyelet megilleti őket. Nem kell példát venni a szovjet hadseregről, akik az I. VH-s emlékműveket rombolgatták- pl. Beregszászon. Mi nem vagyunk olyanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.