Egy jó hírrel lepte meg a magyar kormányt szerdán az Európai Bizottság: az októberben bejelentett megszorítások elegendőek lesznek ahhoz, hogy a kormány tartani tudja idei hiánycélját. A bizottság országjelentése azonban a távolabbi jövőt nem látja ennyire biztatónak. Ha a mostani politikáját folytatja a kormány, akkor már jövőre megugorhat, két év múlva pedig elszállhat a hiány. Ha a kabinet makacskodik, akkor elbukja az EU-s támogatásokat, ha szót fogad, akkor újabb, akár hatvanmilliárdos megszorítás is jöhet hamarosan. A kormánynak most az uniós pénzügyminiszterek tanácsára, az Ecofinre kell figyelnie.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@eberti: Ha nem szavazzátok le a Fideszt 2014 - ben. Ellenkező esetben rossz világ jön sokakra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@eberti: Ha nem szavazzátok le a Fideszt 2014 - ben. Ellenkező esetben rossz világ jön sokakra.
Dr.luigilongo60
@entero: A szar világ már eljött rég, úgy 2010 nyara körül kopogtatott, befészkelte magát az országba és megeszi a jövőnket.
Remélem 2014-ben szívlapáttal lesznek kiebrudalva innen.
bundi
@entero: miért. megint mindenkinek keresztbe tesznek mint régebben?
Január
Egész biztos, hogy a bankszektor teljesítményét sem a tranzakciós illeték sem a bankadó nem fogja visszavetni, mert ezeket áthárítják akadálytalanul a fogyasztóra.
Az az 5,3 illetve 5,6 %-os élet drágulás bizony nem ennyi lesz jövőre, ezt csak Brüsszel érzi így, mert minket ezek a számok érintenek, mint itt élőket.
Csak ki törődik az emberekkel/állampolgárokkal, a döntéshozók biztos nem legyen az Eu-s vagy magyar.
DR Eric CARTMEN
"Azért gondoljunk bele ebbe a nagy szabadságharcba!
2010-ben a fidesz kormány 19.800 Milliárd Ft. adóssággal vette át a kormányzást. Most az adósság 22.400 Milliárd. ez azt jelenti, hogy az adósság 2.600 Milliárd Ft- al nőtt. Ehhez számoljuk még a MNYP -tól elrabolt, és mára eltűnt 3.000 Milliárdot. Mert ugye az egyértelmű, hogy ezt majd a nyugdíjasoknak vissza kell adni, tehát az adósságot növelte. Ez így már összesen 5.000 Milliárd körül alakul. 2 év alatt még az Antall kormánynak se sikerült ilyen növekedést elérni.
Ez is egy rekord a sok fidesz rekord közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.